Вибори путіна: результат в окупованій Запорізькій області - 92,83%

Бердянськ 24
18.03.2024 · 09:08 · переглядів - 2217

Прогнози справдились - російському диктатору зобразили тотальну підтримку населення. 92,83% "за" путіна

Вибори путіна: результат в окупованій Запорізькій області - 92,83%
Силовий тиск, автоматчики, погрози, візити додому. І все заради того, щоб вивести на табло давно заплановані цифри. Скріншот: z-пабліки

Процедура "волевиявлення" тривалістю в місяць завершена. В окупації "вибори" супроводжувались вже традиційними для росіян засобами примусу: поквартирні обходи з озброєними військовими, тиск на роботі та тотальною пропагандою.

Попри намагання окупантів зобразити ентузіазм місцевих в підтримці путіна, в дні "голосування" на "дільницях" довелось створювати масовку. В неділю, в міський палац культури ім. Шевченка для звітних фото і відео зігнали натовп за участі місцевих топ-колаборантів.

Колаборантам так і не вдалося заманити бердянців на "дільниці", тому довелося влаштовувати масовку самотужки. Одночасно на голосування доставили Сауленка, Нечета, Іщука, депутатів, вчителів-зрадників, афганців, пропагандистів, "молодіжних активістів". Це дало змогу протягом 20 хвилин створювати "картинку з ефектом присутності" в міському палаці культури ім. Шевченка. І все це на фоні пустих урн. Колаж "Бердянськ 24"  

Порожні урни для голосування на фоні "щасливих" виборців засвідчували протилежний від очікувань результат - бердянці знову проігнорували "вибори". За інформацією "виборчої комісії" області явка станом на 15:00, за годину до закриття дільниць становила, начеб то, 85,02%.

Ще одні "вибори" в окупації ознаменувались ігноруванням з боку місцевих та вибуховими сюрпризами для колаборантів з боку руху опору. Нагадаємо, в ході "виборчого" процесу лыквыдована місцева прихильниця "руського мыру", член виборчої комісії Олена Ільїна, а в суботній вечір на двох "дільницях" Бердянська пролунали вибухи.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок