Вибори путіна: результат в окупованій Запорізькій області - 92,83%

Бердянськ 24
18.03.2024 · 09:08 · переглядів - 3190

Прогнози справдились - російському диктатору зобразили тотальну підтримку населення. 92,83% "за" путіна

Вибори путіна: результат в окупованій Запорізькій області - 92,83%
Силовий тиск, автоматчики, погрози, візити додому. І все заради того, щоб вивести на табло давно заплановані цифри. Скріншот: z-пабліки

Процедура "волевиявлення" тривалістю в місяць завершена. В окупації "вибори" супроводжувались вже традиційними для росіян засобами примусу: поквартирні обходи з озброєними військовими, тиск на роботі та тотальною пропагандою.

Попри намагання окупантів зобразити ентузіазм місцевих в підтримці путіна, в дні "голосування" на "дільницях" довелось створювати масовку. В неділю, в міський палац культури ім. Шевченка для звітних фото і відео зігнали натовп за участі місцевих топ-колаборантів.

Колаборантам так і не вдалося заманити бердянців на "дільниці", тому довелося влаштовувати масовку самотужки. Одночасно на голосування доставили Сауленка, Нечета, Іщука, депутатів, вчителів-зрадників, афганців, пропагандистів, "молодіжних активістів". Це дало змогу протягом 20 хвилин створювати "картинку з ефектом присутності" в міському палаці культури ім. Шевченка. І все це на фоні пустих урн. Колаж "Бердянськ 24"  

Порожні урни для голосування на фоні "щасливих" виборців засвідчували протилежний від очікувань результат - бердянці знову проігнорували "вибори". За інформацією "виборчої комісії" області явка станом на 15:00, за годину до закриття дільниць становила, начеб то, 85,02%.

Ще одні "вибори" в окупації ознаменувались ігноруванням з боку місцевих та вибуховими сюрпризами для колаборантів з боку руху опору. Нагадаємо, в ході "виборчого" процесу лыквыдована місцева прихильниця "руського мыру", член виборчої комісії Олена Ільїна, а в суботній вечір на двох "дільницях" Бердянська пролунали вибухи.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 липень, п'ятниця 2024
вчора, 25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок