В Бердянську після вибухів на двох "виборчих" дільницях окупанти знову повертаються до поквартирного обходу

Бердянськ 24
17.03.2024 · 10:02 · переглядів - 2285

Одночасно при мінімальній активності населення на псевдо-виборах росіяни повідомили, що в Запорізькій області явка склала вже 75%

В Бердянську після вибухів на двох "виборчих" дільницях окупанти знову повертаються до поквартирного обходу
Вибухи в ліцеї на "виборах" вже перетворюються в традицію. Скріншот "Бердянськ 24"

Ввечері 16 березня послідовно вибухи пролунали на виборчих дільницях в "Нагірній частині" (Гімназія №2) та в "Колонії" (Муніципальний ліцей).

Події сталися вже після завершення "голосування". Отож, жодна людина навіть теоретично не могла постраждати. Самі окупанти підтверджують відсутність жертв.

В z-пабліках пропагандисти повідомляють, що контролюють ситуацію і відкрили всі місця для голосування. Але при тому зауважують, що через вчорашні події знову віддають пріоритет голосуванню на дому. Отож, комісії з автоматниками знову почали активно обходити помешкання містян.

Жодного ажіотажу біля дільниць бердянці в п`ятницю-суботу не помічали. "Територіальна" комісія при цьому вже якось нарахувала, що проголосували три чверті окупованого населення області.

Нагадаємо, що саме на території ліцею це вже друга подібна пригода. Вибухом відзначилося і "голосування" на попередніх "виборах" у вересні 2023-го року.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок