"Вічний вогонь": бути чи не бути?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
20.10.2021 · 15:18 · переглядів - 1995

Чому "Вічний вогонь" вимкнено, коли його планують запустити, якою є вартість газу для його функціонування до кінця року, чи є альтернативи газовій установці? Ці та інші питання обговорили на комісії з питань ЖКГ


Депутат міської ради Олег Бойко, Володимир Безверхий та ін. вимагають від влади відповідей на цілий ряд запитань. Заступник міського голови Василь Федосов зазначив, що навіть за старими цінами на блакитне паливо, до кінця поточного року дефіцит складав понад 100 тисяч гривень. Тому було рішення відключити комплекс від газопостачання.

Крім того, Василь Федосов повідомив, що влада проаналізувала досвід інших міст області, в яких замість Вічного вогню обладнують світлодіодні установки. Поки що запропонувати конкретний проект з кошторисною вартістю у виконкомі не готові.

Профільна комісія доручила чиновникам розробити декілька варіантів зі вказанням ціни, скільки коштуватиме міському бюджету відновлення роботи меморіального комплексу зі спаленням газу і про яку суму йдеться, якщо обладнати світлодіодні установки.




Останні новини Бердянська
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок