Відбирав в Бердянську у волонтерів гуманітарну допомогу і запчастини. Володимир Шеляг отримав 8 років ув’язнення

Бердянськ 24
05.12.2023 · 09:24 · переглядів - 7813

Ще один заочний процес, покарання за яке автоматично включиться після того, як фігурант потрапить до рук українських правоохоронців.

Відбирав в Бердянську у волонтерів гуманітарну допомогу і запчастини. Володимир Шеляг отримав 8 років ув’язнення

Володимир Шеляг має достатньо тривалу кар’єру чиновника в бердянському виконкомі. Запам’ятався серією скандалів в якості начальника адміністративного відділу і спеціаліста ЖКГ. Окупація росіянами міста одразу підняла на поверхню проросійські погляди особи.

За чутками вже з початку літа 2022 року почав співпрацювати на окупантів на посаді начальника відділу ЖКГ, трохи пізніше в цьому статусі вже давав коментарі z-паблікам. Заявляв, зокрема, що завдяки ВЦА м. Бердянська відновлено роботу асфальтного заводу комунального підприємства «Дорремстрой», завдяки чому робітники заводу отримують заробітну плату близько 35000 рублів.

На суді один зі свідків повідомив, що цим активність Шеляга не обмежувалася. Він відбирав у волонтерів гуманітарну допомогу, запчастини.

Під час особистої бесіди зі свідком Шеляг особисто сказав, що прийняв таке рішення (прим. – працювати на росію) і так йому буде краще. При цьому вигляд у зрадника був дуже задоволений.

Поточний набір злочинів український суд оцінив саме у вісім років позбавлення волі з конфіскацією всього майна і забороною 15 років обіймати адміністративно-господарські посади.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок