Відновлення подачі газу: до 1-го травня планується завершити підключення багатоквартирних будинків та більшість приватного сектору

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.04.2021 · 14:56 · переглядів - 7338

На засіданні комісії з питань ТЕБ та НС керівник газового господарства міста Павло Іотов доповів про хід робіт з відновлення подачі газу в місті.


Станом на ранок сьогоднішнього дня з 572 багатоквартирних будинків повністю підключено 103, 66 – частково. За словами Павла Іотова фахівці Запоріжгазу обрали тактику пришвидшення процедури підключення газу – якщо, за певних умов, спостерігаються проблеми з подачею газу на окремому стояку – будинок підключають частково. Дані по таких будинках фіксуються і в найближчий час будуть сформовані додаткові бригади з фахівців, які займались відключенням абонентів.

Павло Іотов наголосив, що інформація про не підключення окремих абонентів через заборгованість не відповідає дійсності.

В приватному секторі підключено 807 будинків – більша частина з них в мікрорайоні РТС. На завтра заплановано підключення АКЗ. Гора, Центр та Колонія також мають бути підключені впродовж найближчих двох днів.

В планах фахівців газового господарства до 1-го травня завершити підключення багатоквартирних будинків та більшу частину приватного сектору.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок