Вікторія Галіцина щойно створену посаду віддала одіозному екс-депутату міськради Богдану Сушко

Бердянськ 24
07.05.2023 · 12:21 · переглядів - 3293

Соцмережі, які і так не особливо в захваті від діяльності голови бердянської міської адміністрації, вже реагують на призначення людини, тривалий час щільно пов’язаною із нардепом від проросійської ОПЗЖ Олександром Пономарьовим

Вікторія Галіцина щойно створену посаду віддала одіозному екс-депутату міськради Богдану Сушко

Повідомляється, що 3 квітня у БМВА утворився відділ координації діяльності структурних підрозділів, комунальних установ та підприємств гуманітарної і соціальної сфери. І одразу ж очолив його саме Богдан Сушко.

Тривалий час він був одним з найпомітніших членів команди Пономарьова, очолював Чернігівську РГА, сидів у міськраді Бердянська і одночасно керував підприємством “Центральний ринок”.
Перебуваючи на цій посаді законфліктував із тодішнім в.о. мера Олександром Свідло. В підсумку позбувся і керівної посади, і членства в партії Порошенка, і місця в міськраді, і, можливо, найболючіше — в команді самого Пономарьова.

Зараз Богдан Сушко, як бачимо, знову з’явився у владних кабінетах. Без його універсальної кваліфікації не змогла обійтися Вікторія Галіціна.

Вже бачимо від колег в соцмережах закиди в сторону самого Сушка, а також його відповіді. Зібрали їх для вас в одному місці. Своє ставлення до кадрової політики БМВА можете залишати в коментарях.

Публікація на Локаторі

публікація на локаторі

 

Коментар Богдана Сушко

коментар сушко

Сушко коменти




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок