Вирішено давню проблему ДЮСШ — відремонтовано санвузли та душові

По матеріалам пресс-службы исполкома
26.11.2021 · 17:24 · переглядів - 3410

Одним із проблемних питань дитячо-юнацької спортивної школи був стан санвузлів та душових

Вирішено давню проблему ДЮСШ — відремонтовано санвузли та душові

Як відзначила директор ДЮСШ Ірина Цекова, ремонт не робився там мабуть із часів заснування школи. Батьки дітей, які займаються у ДЮСШ, звернулися з проханням вирішити цю проблему до депутата міської ради Володимира Чепурного. Він озвучив це питання на постійній комісії з гуманітарних питань та соціального захисту та ініціював виділення коштів на проведення відповідних ремонтних робіт. Колеги по комісії підтримали таку пропозицію і питання було винесено на сесію. На пленарному засіданні депутати міської ради виділили 374 тис грн на ремонт санвузлів та душових в ДЮСШ.

Наразі ремонтні роботи вже завершені. Побачити результат сьогодні до дитячо-юнацької спортивної школи завітав депутат міської ради Володимир Чепурний.

- Ремонт гарно зроблено. Я думаю для дітей та спортсменів з усієї України, які приїжджають до нас на змагання, це буде дуже добре, - відзначив Володимир Чепутрний. - Ще одним проблемним питанням школи є вентиляція. Зробили вже проєкт на 1млн 300 тис грн і, я думаю, що ми з 2022 року почнемо робити все, щоб були виділені ці кошти.

Депутат міської ради Володимир Чепурний також розповів, що подав проєкт рішення сесії міської ради про те, щоб у разі перевиконання місцевого бюджету на 105 та більше відсотків, 5% виділялося на ремонт, реконструкцію та будівництво спортивних закладів. Адже раніше на спорт кошти виділялися за залишковим принципом. А при прийнятті такого рішення гроші будуть виділені обов’язково.

Директор ДЮСШ Ірина Цекова від імені адміністрації, педагогів та вихованців школи подякувала Володимиру Чепурному, Жанні Безродній та усьому депутатському корпусу за виділення коштів не ремонт санвузл




Останні новини Бердянська
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок