Власників гаражів на території школи №7 оштрафували, але пообіцяли виділити землю під кооператив

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.06.2021 · 17:11 · переглядів - 2700

Скандальний конфлікт між власниками гаражів, адміністрацією школи та виконавчим комітетом майже вичерпано. Людей оштрафували, однак чиновники і депутати пообіцяли виділити землю під кооператив.


На черговому засіданні адміністративної комісії власників гаражів, які знаходяться на території ЗОШ №7 оштрафували мінімальним штрафом — кожного по 340 гривень. При цьому головний архітектор міста Анастасія Малиновська повідомила, що з представниками ініціативної групи від мешканців було знайдено варіант для перенесення гаражів — виділення земельної ділянки під кооператив.

Присутній на засіданні адмінкомісії Володимир Безверхий заявив, що депутатський корпус готовий виділити земельну ділянку, але всю проектну документацію мешканці мають розробити самостійно.

В підсумку вирішено до 30-го числа поточного місяця підготувати весь необхідний пакет документів, щоб профільна комісія розглянула дане питання по суті і винесла на розгляд сесії. До цього періоду гаражі перебуватимуть на території школи, після чого містяни власними силами перенесуть їх на нововиділену земельну ділянку.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок