Внутрішні переселенці Бердянського району отримали обігрівачі

Бердянськ 24
08.11.2022 · 13:49 · переглядів - 1761

Попереду – важка зима. Адже у зв‘язку з систематичними обстрілами критичної інфраструктури області існує ризик перебоїв у роботі централізованого теплопостачання. Тому з приходом холодів до Інформаційно-ресурсного центру Бердянського району почали звертатися не лише за продуктовими наборами, а і за обігрівачами…

Внутрішні переселенці Бердянського району отримали обігрівачі

Перед ІРЦ постали нові виклики, але, дякуючи благодійним фондам та міжнародним партнерам, сьогодні ІРЦ здатен закривати усі потреби ВПО, зокрема і у засобах обігріву.

Так, завдяки співпраці з міжнародною гуманітарною організацією «People in Need» (Чехія) та за підтримки ГО «ЙЕС», внутрішні переселенці Бердянського району отримали першу партію електроконвекторів.

Серед отримувачів – уразливі категорії населення: люди з обмеженими фізичними можливостями, особи з інвалідністю, а також багатодітні сім‘ї.

– В нашій сім‘ї троє дітей. Найменшому 6 місяців. І якщо для дорослих обіцяні 16 градусів в оселі більш-менш зручні, то для маленьких дітей це лютий холод! Тож обігрівач для нас просто життєво необхідний! Від щирого дякуємо за таку підтримку та допомогу, – ділиться багатодітна мати Тетяна.

Інформаційно-ресурсний центр Бердянського району в свою чергу дякує партнерам за співпрацю та підтримку

Разом до перемоги




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок