Вже найближчим часом Бердянськ може залишитись без води

По матеріалам Бердяньск сьогодні
30.01.2023 · 18:21 · переглядів - 3208

Екологи б‘ють на сполох! Через те, що окупанти постійними обстрілами значно пошкодили гідравлічні споруди Каховської ГЕС, затоки Дніпра та Каховське водосховище значно обмеліли.

Вже найближчим часом Бердянськ може залишитись без води

Подібного обміління Каховського водосховища не було, щонайменше, 40 років. У деяких місцях рівень води знизився на 4-6 метрів.

Наслідки цього вже відчувають і мешканці Бердянська. Якість води у кранах бердянців погіршилась, а окупанти екстрено проводять ремонти обладнання водогону.

За словами фахівців, таке зниження рівня води, вже у найближчі місяці може призвести до повної зупинки каховського водогону. А значить - відсутність питєвої води у Бердянську.

Мешканці села Азовського надсилають повідомлення, що у факті встановлення колонки у населеному пункті вони теж вбачають можливі великі проблеми з поставкою води по Каховському водоводу.

Большая часть села потребляет только днепровскую воду. И лишь малая часть запитана от горводоканальского комплекса. И если с Каховским водоводом что-то случится, то нам будет очень тяжело, ведь колодцы может и есть в каждом дворе, но они не все пригодны к эксплуатации. Я бы сказала, что вот такие колонки предвестники большой проблемы с Каховским водоводом. В Бердянске можно пустить бердовскую, а остальные НП? - йдеться у повідомленні




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок