Як окупанти будують лінію оборони Бердянська

По матеріалам PrimorkaCity
26.12.2022 · 12:18 · переглядів - 5427

Російські окупанти продовжують будувати лінію укріплення під Бердянськом

Як окупанти будують лінію оборони Бердянська

Вже не секрет, що російські терористи після «жесту доброй волі» з Херсону приділяють багато уваги обороні тимчасово окупованих районів Запорізької області.

Будівництво фортифікаційних споруд у Бердянському районі окупанти почали орієнтовно ще в серпні - тоді бердянці зафіксували перевезення бетонних елементів залізницею.

Наприкінці вересня важку техніку за риттям окопів помітили на околицях Бердянська, між селищами Азовське і Шовкове , поряд зі стратегічним автомобільним мостом, який проходить над залізничною колією.

Дані супутникових знімків та розвідки вказували, що з початку листопада географія будівництва поширилась на всю тимчасово окуповану частину Запорізької області, а також траншеї та «зуби дракона» почали оточувати Маріуполь.

Свіжі світлини з Бердянського району, які вдалося отримати редакції, вказують на те, що окупанти продовжують готувати лінії оборони. Для цього на ТОТ прибули будівельники з росії, адже заманити на роботу місцевих мешканців рашисти не змогли навіть обіцянками чималих грошей.

Втім, військові експерти в теорії неодноразово ставили під сумнів ефективність такого захисту в умовах сучасної війни, а ЗСУ підтверджували це на практиці.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 8 травень, середа 2024
вчора, 7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок