Як виглядають бердянські пляжі на початку сезону

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
04.06.2021 · 10:13 · переглядів - 6486

В Бердянську офіційно стартував курортний сезон. Наскільки готові місцеві пляжі в матеріалі «Бердянськ 24»


На минулих вихідних редакція побувала на найбільш популярних пляжах міста. Частина з них вже повністю готова до прийому відпочивальників, на інших тривають роботи.

Пляжі району Ліски

первый пляж

Пляж Лиски №2

Пляж Лиски №3

Пляжі АКЗ

Пляжи АКЗ

Пляжи АКЗ

Впродовж тижня погода на вулиці не сприяє пляжному відпочинку, останні по-справжньому літні, спекотні дні були на вихідних, чим скористались місцеві і перші гості міста. На пляжах Лісок було чимало людей, які приймали сонячні ванни. Частина навісів вже обладнані, хоча в повну силу пляжний бізнес ще не розгорнув діяльність. В мікрорайоні АКЗ 100-відсоткової готовності також не спостерігалось, хоча зонти для тіні вже було змонтовано.

Верхова

На пляжах Верхової також тривали роботи з підготовки до сезону, хоча зливи ускладнили цей процес. Територія розділена між декількома орендарями. Станом на минулі вихідні пляжні території ще не були готовими до прийому відпочивальників.

Пляж Верховая Лазурная 2

Пляж на Верховой

Слобідка, Коса

Як і в минулі роки пляжі Слобідки потерпатимуть від комки. В цьому році на прибирання пляжів з міського бюджету виділено 500 тисяч гривень. Надаватиме ці послуги «Бердянськекотранс». Однак пляжі, які перебувають в оренді мають прибиратись орендарями.

З приводу готовності – на 3-му пляжі, як і більшості інших пляжів міста тривали роботи з підготовки до сезону. Однак основні заходи вже було виконано.

третий пляж

Пляж на Слободке

Пляж на Слободке

Пляж на Слободке

Коса, традиційно, найбільш підготовлена до прийому відпочивальників. Найпопулярніші пляжі перлини Азову вже майже на 100% були готові до перших гостей.

Окрім пляжів, переданих у довгострокову оренду, частину пляжних територій – 39, КП «Бердянська рятувальна служба» в рамках спільного використання передала на рік.

Спільною рисою частини бердянських пляжів курортного сезону 2021 будуть розкладні зонти від тіні. Прогнозуємо, що в такий спосіб орендарі змушуватимуть відпочивальників сплачувати за тінь. Нагадаємо, міська влада закликала підприємців 50% тіні надавати безкоштовно.  

Пляж на косе

пляжи на косе

Пляжи на косе

Пляжи на косе




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок