Яким має бути теплопостачання в Бердянську? Мерія планує залучити експертів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.11.2021 · 12:57 · переглядів - 6222

400 тисяч гривень має намір Валерій Баранов запропонувати депутатам виділити з міського бюджету для замовлення експертної оцінки з вивчення схеми теплопостачання Бердянська.


Експертний аналіз, за словами міського голови Валерія Баранова, триватиме до 6 місяців. Він включатиме в себе комплексну роботу з вивчення існуючої мережі теплопостачання житлового сектору та бюджетної сфери, передбачатиме вивчення громадської думки з приводу переходу від централізованої системи до індивідуальних теплових пунктів для ОСББ та ін.

Також Валерій Баранов заявив, що міська влада проаналізувала вартість міні-котелен для багатоквартирних будинків. За його словами, для 5-ти поверхового будинку тепловий пункт коштуватиме приблизно 1,5 млн гривень, для 9-ти поверхового – близько 3-х мільйонів гривень. Валерій Баранов запевнив, якщо за підсумками роботи групи експертів буде виявлено бажання мешканців перейти на опалення міні-котельнями, міська влада розробить відповідну програму для надання фінансової підтримки таким об’єднанням.




Останні новини Бердянська
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок