За декілька місяців в Бердянську переглянуть підходи до вивезення рідких відходів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.05.2021 · 13:41 · переглядів - 2555

Скандали з відкачуванням відходів з санітарних бочок в різних частинах міста в Бердянську виникають систематично. В мерії планують кардинально переглянути підходи до збору рідких відходів.

За декілька місяців в Бердянську переглянуть підходи до вивезення рідких відходів

Редакція зафіксувала факт зливу рідких побутових відходів на сміттєзвалищі, хоча такий тип відходів має утилізуватись виключно на очисних спорудах.

В коментарі редакції заступник міського голови Віталій Гречка зазначив, що в планах міської влади за декілька місяців кардинально переглянути підходи до відкачки рідких відходів.

Гречка Виталий

Ми плануємо розбити місто на декілька лотів і через конкурс визначити організації, які надаватимуть послуги в кожному окремо взятому мікрорайоні. Зміни в законодавстві дають нам законні підстави для впровадження такого підходу. Участь в цьому конкурсі прийматиме і «Бердянськводоканал», - повідомив редакції Віталій Гречка.

В перспективі, якщо озвучений підхід буде реалізовано, у влади з’явиться можливість перевіряти систематичність відкачки рідких відходів в мікрорайонах не обладнаних каналізацією та встановлювати, в яких домоволодіннях вигрібні ями не затампоновані. 




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок