За декілька місяців в Бердянську переглянуть підходи до вивезення рідких відходів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.05.2021 · 13:41 · переглядів - 2549

Скандали з відкачуванням відходів з санітарних бочок в різних частинах міста в Бердянську виникають систематично. В мерії планують кардинально переглянути підходи до збору рідких відходів.

За декілька місяців в Бердянську переглянуть підходи до вивезення рідких відходів

Редакція зафіксувала факт зливу рідких побутових відходів на сміттєзвалищі, хоча такий тип відходів має утилізуватись виключно на очисних спорудах.

В коментарі редакції заступник міського голови Віталій Гречка зазначив, що в планах міської влади за декілька місяців кардинально переглянути підходи до відкачки рідких відходів.

Гречка Виталий

Ми плануємо розбити місто на декілька лотів і через конкурс визначити організації, які надаватимуть послуги в кожному окремо взятому мікрорайоні. Зміни в законодавстві дають нам законні підстави для впровадження такого підходу. Участь в цьому конкурсі прийматиме і «Бердянськводоканал», - повідомив редакції Віталій Гречка.

В перспективі, якщо озвучений підхід буде реалізовано, у влади з’явиться можливість перевіряти систематичність відкачки рідких відходів в мікрорайонах не обладнаних каналізацією та встановлювати, в яких домоволодіннях вигрібні ями не затампоновані. 




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок