За минулу добу ворожі обстріли на Запоріжжі забрали життя цивільних та зруйнували десятки осель

Бердянськ 24
26.10.2022 · 15:29 · переглядів - 835

Міста і села Запорізького краю продовжують потерпати від терору рф. Оріхів, Гуляйполе та села навколо майже щодня зазнають ворожих атак


Вночі 25 жовтня окупант наніс два авіаційні удари, випустив 48 артилерійських снарядів та застосував 14 реактивних систем залпового вогню, в тому числі - із запалювальними боєприпасами. Внаслідок - десятки зруйнованих та понівечених будинків, пошкодження об’єкту інфраструктури та транспортних засобів мирного населення.

До масштабної пожежі в центрі Оріхова призвело влучання ворожого снаряду в багатоповерхівку. Полум’ям знищено шість квартир та пошкоджено поряд розташовані домоволодіння.

Також російські загарбники накрили вогнем Гуляйполе і прилеглі села, що призвело до часткової або повної руйнації житлових будинків, господарчих споруд, гаражів та транспортних засобів.

В результаті агресії окупантів загинуло дві цивільних особи та ще дві поранені. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Поліція закликає громадян не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та дотримуватися заходів особистої безпеки під час ракетної атаки ворога! Рекомендуємо запоріжцям евакуюватися до більш безпечних місць чи регіонів.

За минулу добу залізничним транспортом з міста Запоріжжя до міст Львів, Чоп та Ковель евакуйовано 798 особи, з них - 144 дитини.

Будьте свідомі та обачні, бережіть себе та своїх близьких!




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок