Заблоковані проїзди для швидких і спецтранспорту – через відсутність знаків на території лікарні виникають затори

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.03.2021 · 12:57 · переглядів - 4918

На території так званого лікарняного містечка в Бердянську час від часу виникають затори проїздів. Причина – відсутність знаків та розмітки. Вирішити проблему можуть лише після масштабної реконструкції.

Заблоковані проїзди для швидких і спецтранспорту – через відсутність знаків на території лікарні виникають затори

Періодично на території лікарняного містечка відвідувачі, а за часту і таксисти паркують свої транспортні засоби безпосередньо на проїздах. В результаті спецтранспорт медиків може бути заблокований. На території лікарняного містечка знаків, які б інформували водіїв про заборону зупинки та парковки на проїздах.

Для встановлення знаків, від суб’єкту господарювання, в даному випадку від керівництва Бердянського територіального медичного об’єднання, має бути запит до обласного управління патрульної поліції. В коментарі редакції головний лікар БТМО Дмитро Єгоров зазначив, що таких запитів міськлікарня не робила.

Егоров Дмитрий

Розроблено проект масштабної реконструкції міської лікарні. Там передбачено розширення проїздів, місця для парковок. Ми дуже розраховуємо, що цей проект буде реалізовано, - зазначив Дмитро Єгоров.

До реалізації даного проекту Дмитро Єгоров заявив, що по території лікарняного містечка буде відновлено розмітку.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок