Захисники Бердянського району отримали військове авто та зимові шини

По матеріалам БРДА
04.10.2022 · 13:52 · переглядів - 1475

Сьогодні ми боремося за свою свободу і незалежність на всіх фронтах. Патрулюємо безпеку на дорогах та блокпостах, евакуйовуємо цивільне населення, забезпечуємо гуманітарною допомогою, лікуємо поранених внаслідок бойових дій, попри залякування та погрози продовжуємо навчати наших дітей…


Але особливу увагу ми приділяємо тим, хто ціною власного життя 24/7 бореться за нашу свободу та незалежність. Тим, хто безжалісно нищить ворога, відстоюючи наші міста та села, наше право на вільне життя та світле майбутнє – нашим захисникам. Намагаючись забезпечити їх усім необхідним, тим самим прискорюючи нашу перемогу.

Так, у червні за сприяння голови Бердянської РДА Олексія Бакая, 111-й окремий батальйон територіальної оборони (в/ч А7277, Бердянськ) отримав авто для військових потреб. А днями за підтримки міського голови Приморська Олександра Кошелевича захисникам було передано комплект зимових шин.

– Сьогодні транспортні засоби, особливо в осінньо-зимовий період, просто необхідні для доставлення на позиції бойових комплектів, вивезення поранених, а також постачання продуктів та максимально швидкої реакції. Переданий нам позашляховик дозволяє ефективно і будь-якої миті підвезти все необхідне, а набір зимових шин зробить наше пересування безпечним! Щиро дякуємо за підтримку та допомогу, – діляться військові.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок