Закінчення контракту – нові горизонти праці

По матеріалам Університетського слова
23.06.2021 · 13:41 · переглядів - 3176

На оперативній нараді ректор БДПУ, професор Ігор Богданов повідомив, що Міністерство освіти і науки видало декілька наказів, які безпосередньо стосуються подальшої долі університету

Закінчення контракту – нові горизонти праці

За наказом № 250-к від 18.06.21 р. відповідно до нормативної бази – Закону України «Про центральні органи виконавчої влади», Положенням про МОН України – наказано «звільнити Богданова Ігоря Тимофійовича з посади ректора Бердянського державного педагогічного університету 22 червня 2021 року у зв’язку із закінченням строку дії контракту від 22 червня 2016 року № І–29». Наступним наказом (№ 251-к) Ігор Тимофійович призначається виконувачем обов’язків ректора БДПУ з 23 червня 2021 р. до призначення керівника в установленому законодавством порядку.

У своєму слові Ігор Богданов зазначив, що за час його роботи на посаді ректора вдалося зберегти колектив, збільшити контингент здобувачів вищої освіти, змінити на краще наш університет, створити ще більш сприятливі умови для навчання і роботи. Той масив виконаної роботи дає підстави не тільки сподіватися, а й бути впевненими у нашому успішно майбутньому.

Нагадуємо, що вибори на посаду ректора БДПУ призначено на 22 вересня. Наразі триває підготовча робота. В університеті створено організаційний комітет з виборів ректора і виборчу комісію, створено відповідну вкладку на сайті університету. На сьогодні, коли прийом документів уже завершився, згідно з листом Міністерства освіти і науки України «Про проведення виборів ректора Бердянського державного педагогічного університету», МОН «вносить до закладу вищої освіти для голосування кандидатуру Богданова Ігоря Тимофійовича, доктора педагогічних наук, професора – претендента на посаду ректора Бердянського державного педагогічного університету».




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок