Замість гаражів – дитяче кафе. В мерії визначились з майбутнім земельної ділянки по Софієвській, 38

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.07.2021 · 11:49 · переглядів - 3729

Депутатська комісія з питань архітектура, містобудування та земельних відносин погодила виділення земельної ділянки площею 0,25 га під будівництво дитячого кафе. Власникам гаражів пообіцяли знайти іншу ділянку.

Замість гаражів – дитяче кафе. В мерії визначились з майбутнім земельної ділянки по Софієвській, 38

На території поблизу ЗОШ №3 розташовується 94 гаражі, об’єднаних у гаражний кооператив «Жигулі». Встановлених власників – 69 осіб. 10 з них подали документи на узаконення свої власності. Члени депутатської комісії наголосили, що законну процедуру оформлення землі члени кооперативу ігнорували 30 років, однак, коли з’явився претендент на дану земельну ділянку з пропозицією її благоустрою, подали документи на узаконення.

Згідно висновків експертів на даній території, на відстані 15 метрів від паркану школи, гаражі розміщуватись не можуть. Враховуючи ці та інші обставини, члени комісії погодили передачу земельної ділянки під дитяче кафе.

Для власників гаражів накреслили два варіанти вирішення проблеми: в індивідуальному порядку кожному власнику гаражу видавати земельну ділянку під капітальний об’єкт нерухомості, або знайти варіант для розміщення всього кооперативу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок