Завтра розпочнеться ремонт дормашівського переїзду

По матеріалам пресс-службы исполкома
17.01.2022 · 10:59 · переглядів - 3061

З 18 січня розпочнуться ремонтно-відновлювальні роботи на залізнично-дорожньому переїзді в районі колишнього заводу «Дормаш»

Завтра розпочнеться ремонт дормашівського переїзду

Із вівторка, 18 січня, розпочнуться ремонтно-відновлювальні роботи на залізнично-дорожньому переїзді від проспекту Східного та вулиці Італійської з перехрестям вулиці Гагаріна («дормашевський» переїзд).

У результаті перемовин в.о. міського голови Олександра Свідла із зернотрейдерами вдалося досягти домовленості стосовно ремонту переїзду. Сьогодні будівельники почали завозити плити, а вже завтра, 18 січня, розпочнеться процес їх укладання. Роботи планується завершити 22 січня. Це буде перший етап ремонту. А навесні місто за власний рахунок проведе ремонт ділянки дорожнього покриття по вулиці Гагаріна.

Зазначений залізнично-дорожній переїзд прийшов у стан функціональної непридатності через його активну експлуатацію, зокрема для руху вантажівок, що перевозять зерно. Проблемним моментом виявилося те, що переїзд є власністю «Укрзалізниці», представники якої повідомили, що не мають змогу облаштувати прилеглу до залізничної колії територію.

Тому керівництво міста звернулося до зернотрейдерів із проханням допомогти у відновленні дорожнього покриття. Зернопостачальні компанії закуповують за власний рахунок будівельні матеріали та профінансують укладання нових плит замість старого асфальтного покриття.

На період проведення ремонтних робіт буде перекрито транспортний рух на в’їзді із пр. Східного, безпосередньо переїзд і частково вул. Гагаріна. Рух автомобільного транспорту здійснюватиметься через Горбатий міст і вулицю Мічуріна. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок