Збитки від пожежі на магазині «Зірочка» близько 5 мільйонів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.07.2021 · 08:33 · переглядів - 7888

Вночі 22-го липня в мікрорайоні Азмол згорів магазин «Зірочка». На щастя обійшлось без постраждавших. Власник магазину оцінює збитки приблизно в 5 мільйонів гривень і підозрює умисний підпал

Збитки від пожежі на магазині «Зірочка» близько 5 мільйонів

Приблизно о 1-й годині ночі загорівся магазин «Зірочка». В результаті пожежі комплекс повністю вигорів. За словами власника торговельного об’єкту Івана Братенькова причиною загоряння став підпал.

Братеньков Иван

 - Зараз ми очікуємо висновків експертизи. Я вже зараз вважаю, що причиною пожежі став підпал. Ми збираємо відео з реєстраторів, опитуємо свідків… Не може в один момент спалахнути магазин одразу з трьох сторін. Будемо діяти поетапно, в межах чинного законодавства. Після отримання експертизи звернемось до правоохоронних органів, - прокоментував Іван Братеньков.

На думку Івана Братенькова політичні мотиви підпалу малоймовірні, найвірогідніше – результат конфлікту бізнес-інтересів. Приблизна сума збитків становить більше 5 мільйонів гривень – близько 1,5 млн товару та 4-5 млн будівля та обладнання.

Братеньков Иван

 - Після завершення роботи експертів, наші співробітники розпочнуть прибирати наслідки пожежі і розпочнемо відновлення, - поділився планами на найближчу перспективу Іван Братеньков.

Автор відео - Руслан Ніцевич




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок