Жінка з Бердянська отримала 12 років в`язниці за марш з триколором "мы вместе с россией"

Бердянськ 24
01.04.2024 · 10:00 · переглядів - 4472

Колаборанти тепер можуть зрозуміти ступінь покарання за прогулянки містом в атрибутиці країни-агресорки і агітацію за воєнних злочинців

Жінка з Бердянська отримала 12 років в`язниці за марш з триколором "мы вместе с россией"
Учасників таких парадів з ворожими прапорами вулицями Бердянська очікує дуже серйозне покарання. Деяким "прапороносцям" вже навіть визначили термін майбутнього ув`язнення. Фото: z-пабліки

Мешканка Бердянська вирішила пройтися в складі колони з нагоди "дня национального флага росии". Про це "Бердянськ 24" дізнався з Єдиного реєстру судових рішень.

В серпні 2022 року у пропагандистських телеграм-каналах з`явилося відео маршу колони в Бердянську із 77-метровим прапором рф. На кадрах вдалося ідентифікувати місцеву мешканку в білій футболці та кепці з надписом "росия".

В суді представники сторони обвинувачення висловили переконання, що таким чином жінка підтримує країну-агресора, її окупаційну адміністрацію та збройні формування і ставить за мету уникнення рф відповідальності за збройну агресію проти України.

Підозрювана досі знаходиться на окупованій території. На суд вона не з`явилася. Вердикт виявився максимально суворим по ч.6 ст.111 "Колабораційна діяльність". Вирок одразу набере законної сили після затримання винної.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 1 травень, середа 2024
вчора, 30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок