Звернення до громадян про дотримання правил безпеки під час святкування Новорічних та Різдвяних свят!

По матеріалам ГУДСНС
28.12.2021 · 09:26 · переглядів - 1903

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят, а також канікул в освітніх закладах області рятувальники звертаються до батьків та дітлахів з проханням дотримуватися елементарних правил безпеки!


Нещастя стається саме тоді, коли діти залишаються наодинці, а небезпека чатує на кожному кроці: вдома – коли працюють електропобутові прилади та є вільний доступ до сірників і запальничок, хімічних речовин та лікарських засобів; на вулиці - в умовах стрімкого потоку транспорту; на відкритій території небезпека виявлення вибухонебезпечних предметів та порушення правил користування піротехнічними засобами; під час відпочинку біля зимових водоймищ. Діти стають заручниками обставин, а їх легковажне ставлення до вогню, води, незнання елементарних правил безпеки нерідко стають першопричинами сумних та трагічних наслідків.

Відсутність контролю з боку батьків за зимовими розвагами дітей часто може стати причиною виникнення надзвичайних та інших нештатних подій.

У зв'язку із пониженням температури навколишнього середовища та морозною погодою на водоймах Запорізької області почав формуватися льодовий покрив, товщина якого становить до 5 см та є небезпечною. Враховуючи високу ймовірність нещасних випадків на кризі, рятувальники звертаються з проханням бути вкрай уважними та обережними біля водойм.

Утримайтеся від виходу на нестійку кригу і на власному позитивному прикладі навчайте малечу.

Не допустіть трагедії в Вашій родині! Не залишайте дітей без нагляду! Батьки, будьте відповідальними – це запорука життя та здоров’я вашої малечі!

Рятувальники бажають веселих свят та приємний відпочинок не був зіпсований!

ПРИ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ ТЕЛЕФОНУЙТЕ «101»!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок