Про виплату державної соціальної допомоги особам, які мають статус внутрішньо переміщеної особи

Бердянськ 24
11.04.2016 · 14:38 · переглядів - 1140

Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради Запорізької області повідомляє, що з 17.03.2016 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 14.03.2016 року № 167 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”.

Про виплату державної соціальної допомоги особам, які мають статус внутрішньо переміщеної особи

Відповідно до цієї постанови:

призначені починаючи з 1 травня 2016 р. внутрішньо переміщеним особам усі види соціальної допомоги та компенсації, що здійснюються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, виплачуються через рахунки та мережу установ і пристроїв публічного акціонерного товариства “Державний ощадний банк України”;

починаючи з 1 липня 2016 р. виплата усіх видів соціальної допомоги та компенсацій за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, що призначені внутрішньо переміщеним особам, здійснюється через рахунки та мережу установ і пристроїв публічного акціонерного товариства “Державний ощадний банк України”.

У зв'язку з цим для своєчасного отримання призначених допомог всім громадянам, які мають статус внутрішньо переміщеної особи та отримують соціальні виплати або компенсації через інші банківські установи необхідно до 15 червня 2016 року відкрити рахунок в ПАТ “Державний ощадний банк України” та надати відповідну заяву до управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради Запорізької області за адресою вул. Захисників України (Дзержинського), 27/34.

Телефони для довідок 4-70-37 або 3-53-37.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок