Крадіжки майна та закриття чергового наркопритону у кримінальній хрониці за 28 листопада

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
29.11.2016 · 12:28 · переглядів - 1540

Короткий огляд поточних кримінальних подій за минулу добу

Крадіжки майна та закриття чергового наркопритону у кримінальній хрониці за 28 листопада

За добу до чергової частини надійшло 55 заяв від громадян. Нарядами керував старший інспектор Олександр Тулук.

Крадіжки чужого майна продовжують мати місце в добових зведеннях. Так у мешканки міста, 1985 року народження, при відвідуванні дитячої поліклініки, в період з 8-ї до 9-ї ранку 28 листопада, із рюкзака вкрали мобільний телефон «Sony», в корпусі чорного кольору, вартістю близько 5000грн. А у мешканця вулиці Бакинська, 1984 року народження, невідомі шляхом підбору ключа проникли до побутового приміщення і вкрали велосипед. Збиток склав 2000грн. Залишаються у групі ризику і залишені у нічний час без нагляду, на неохороняємій території, автомобілі. Так, в ніч з 28 на 29 листопада у жителя Військового містечка з автомобіля марки «Chevrolet» вкрали 4-ри колеса.

Співробітники патрульної служби Бердянського відділу поліції на «гарячому» - прямо в колодязі, затримали місцевого, 1963 року народження, який намагався вкрасти кабель «Укртелекома» по вул. Північній. Зараз співробітники кримінальної поліції перевіряють його можливу причетність до аналогічних злочинів.

А співробітники сектору з обслуговування Бердянської оперативної зони Департаменту протидії наркозлочинності НП України під керівництвом Дмитра Циганка, прикрили черговий наркопритон. Так, 28 листопада в ході проведення обшуку за місцем мешкання громадянина, 1978 року народження, мешкає: м. Бердянськ, вул. Волонтерів, раніше засуджений за «наркотичними» статями, виявили і вилучили понад 6-ти літрів «екстракціонного опія», обладнання і інгредієнти для його виготовлення, і готову «ширку». Власник оселі і його гості направлені на медичний огляд, а все вилучене на експертизу. Чекаємо на вашу інформацію про функціонування таких осередків. Реагування гарантуємо.

На сьогодні це все про що ми хотіли з вами поговорити.

Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.

Будьте обачні, всього вам найкращого.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок