На Приморській площі з'явиться нове кафе - мешканці будинку проти

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.04.2017 · 09:36 · переглядів - 5370

В редакцію «Бердянськ 24» звернулись мешканці будинку №24 по проспекту Азовському, з проханням висвітлити конфлікт з приватним підприємцем, щодо перспективи відкриття на місці колишнього магазину «Adidas» кафе.

На Приморській площі з'явиться нове кафе - мешканці будинку проти

Так, мешканці житлового будинку, по проспекту Азовському 24, виступають категорично проти відкриття в цій же будівлі ще одного кафе. Містяни переконані, що новий заклад суттєво погіршить їх умови проживання. Музика та шум до пізньої ночі, запахи з кухні, які по вентиляції підійматимуться аж до квартир, дим від цигарок та ін. «принади» сусідства з кафе, змусили мешканців будинку пр. Азовський, 24, звернутись до міського голови та відповідних інстанцій за роз’ясненнями, наскільки законно діє приватний підприємець, проводячи ремонт та розриття міських територій в подвір’ї будинку.

Письмо

Документ

Заступник міського голови Ірина Плющій, до якої ми звернулись за коментарем, підтвердила, що документи на проведення земляних робіт були узгоджені в мерії. Щодо перспективи облаштування літнього майданчика, приватний підприємець, має право укласти угоду на розміщення столиків на прилеглій до кафе території. Наразі, такого дозвілу у підприємця, поки що, немає.

Відповідь щодо законності облаштування жироловки в метрі від зовнішньої стінки будинку, берданці продовжують очікувати від спеціалізованого підприємства. В разі відсутності реакцій з боку комунальників, планують ще раз звернутись до міського голови Володимира Чепурного.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок