Полк «Азов» в Бердянську відзначив третю річницю

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.05.2017 · 21:25 · переглядів - 6038

Історія поступу полку «Азов» бере початок з Бердянська, де 5-го травня 2014-го року, в найбільш небезпечний момент, за наявної загрози вторгнення в місто російсько-терористичних військ, на захист теренів України і бердянців приїздять добровольці – «Чорні чоловічки».

Полк «Азов» в Бердянську відзначив третю річницю

Цей день офіційно вважається датою створення «Азову». Третю річницю «Азову» військові та мешканці міста відзначили урочистою ходою, шикуванням на Приморській площі, виставкою військової техніки.

Урочистою ходою військовослужбовці полку «Азов» пройшли вулицями міста – від Спорткомплексу до Приморської площі. Біля літньої сцени перед строєм військовослужбовців та бердянців виступили заступник командира полку «Азов» Микола Крук, екс командир «Азову» позивний «Черкас» та ін. Виступаючі пригадали найбільші військові звитяги азовців – визволення Маріуполя та Широкінську операцію, наголосили на потужному, військово-патріотичному та громадському русі, який активно шириться в Україні. Військові полку «Азов» переконані у невідворотній перемозі українського народу у війні з російським агресором.

Хвилиною мовчання азовці вшанували полеглих побратимів та запалили фаєри.

Впродовж дня на Приморській площі проходила виставка військової техніки і всі охочі мали змогу зробити фото на пам'ять на її фоні.

Тэги: азов



Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок