В Бердянськ приїде Микола Томенко презентувати документальний фільм про місто

По матеріалам пресс-службы исполкома
22.01.2018 · 15:22 · переглядів - 1252

25 січня в художньому музеї ім. І.І.Бродського відбудеться презентація документального фільму про Бердянськ з телевізійного циклу «7 чудес України: історичні міста і містечка».

В Бердянськ приїде Микола Томенко презентувати документальний фільм про місто

Презентувати новий телепроект бердянцям приїде його автор Микола Томенко - відомий український політик, громадський діяч, засновник фонду «Рідна країна». На прем'єрний показ будуть запрошені місцеві краєзнавці, педагоги, музейні працівники, учасники зйомок.

Нагадаємо, що за ініціативи народного депутата України Олександра Пономарьова та міського голови Володимира Чепурного Бердянськ брав в 2016 році участь у Всеукраїнському конкурсі “Сім чудес України: історичні міста і містечка”, який проводив фонд “Рідна країна” та став одним з переможців. В подарунок переможці отримають фільм, який демонструватимуть центральні телеканали. Спеціальним завданням нового серіалу з циклу «7 чудес України: історичні міста і містечка» є допомога у промоції історичних, культурних та туристичних можливостей міст та невеличких містечок України, а також донесення до широкого загалу невідомих та менш знаних сторінок української історії та героїчних постатей.

У Бердянську зйомки фільму проводилися на початку липня 2017 року, а його коротку версію було показано 1 вересня на телеканалі ІCTV в програмі «Ранок у великому місті». Після презентації фільм буде транслюватись на центральних телеканалах. 




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок