В Бердянську обрали «Міні міс»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.04.2018 · 18:27 · переглядів - 2974

В розважальному клубі «Daktus» відбувся дитячий конкурс краси і таланту «Міні міс». В трьох вікових категоріях змагались 10 учасниць. Після чотирьох конкурсних номерів перемогу здобула Мирослава Руденко.

В Бердянську обрали «Міні міс»

Конкурсантки були розділені на три вікові категорії. Найменшій учасниці талант шоу було 5 років, найстаршій — 13. Свої таланти юні красуні демонстрували в чотирьох конкурсах — візитівка, творчий конкурс, пародія на зірку та вихід в національному костюмі. Не зважаючи на досить юний вік, всі дівчата продемонстрували достатньо високий рівень майстерності. На цьому акцентували увагу члени журі, в складі яких були директор ЦДЮТ Олег Балабан, засновниця модельного агенства «SeaModels» Гаяне Вардикян, «Перлина Азову-2017» Леся Щербина та член джаз-гурту «Quite A Band» Ігор Кирилюс.

Перед оголошенням результатів конкурсу дітлахів розважали яскравим шоу мильних бульок. Спонсори та партнери дитячого талант шоу розіграли чимало приємних подарунків і серед глядачів.

За результатами конкурсної програми члени журі розділили призові місця наступним чином:

І вікова група

  1. місце — Маргарита Шульга
  2. місце — Ганна Мудренко
  3. місце — Софія Дишкант та Єва Яникбаш

ІІ вікова група

  • місце — Мирослава Руденко
  • місце — Олександра Межуєва
  • місце — Маргарита Серебряннікова

ІІІ вікова група

  1. місце — Карина Сосновська
  2. місце — Анастасія Підлісна
  3. місце — Христина Перегудова

Переможниця кожної вікової категорії виборювала титул «Міні міс». Так, перемогу в дитячому талант шоу здобула Мирослава Руденко, яка представлятиме Бердянськ на національному дитячому конкурсі краси у Львові, який відбудеться 18-го травня. Диплом переможниці вручив депутат міської ради Володимир Безверхий. «Міс глядацьких симпатій» та безкоштовне навчання в модельному агентстві виборола Ганна Мудренко.

 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок