Понад 75% міських мереж водопостачання та водовідведення потребують заміни

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.07.2018 · 12:10 · переглядів - 1317

Директор КП «Бердянськводоканал» Олександр Македонський повідомив, що за останні 6 днів в місті відбулось 28 аварій. Потребують заміни понад 75% всіх мереж водопостачання та водовідведення.

Понад 75% міських мереж водопостачання та водовідведення потребують заміни
Автор фото Мария Шеянова-Первунина‎

На інформаційному дні в мерії Олександр Македонський охарактеризував ситуацію в місті з водопостачанням. За його словами в наступні роки основним пріоритетом розвитку міста має стати заміна мереж водопостачання та водовідведення.

Македонский Александр

Більшість мереж здавались в 60-х, 70-х, 80-х роках. Їх термін експлуатації 20-25 років. Лише за останні 6 днів відбулось 28 поривів! 75% всіх мереж водопостачання та водовідведення потребують заміни. Нам необхідно спільно з громадою визначитись стосовно пріоритету розвитку міста на наступні роки. В такій ситуації ми маємо визначити на що доречніше витрачати кошти – на благоустрій територій чи заміну мереж. Може виникнути критична ситуація, - повідомив Олександр Македонський.

Міський голова Володимир Чепурний підтримав Олександра Македонського і наголосив, що необхідно комплексно вирішувати проблему.

Чепурной Владимир

Я схиляюсь, що ми будемо проводити заміну мереж по мікрорайонах. Це потребує значних коштів, але цю проблему необхідно закривати. Так вийшло, що цю роботу випало виконувати нам, - заявив Володимир Чепурний.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок