"Донесіть чоловікам в Бердянську: в них є 3-4 місяці, щоб виїхати і не воювати проти України", - військовий ЗСУ

Бердянськ 24
26.03.2024 · 18:32 · переглядів - 4062

Бердянці які чекали, які не чекали і ті, яким "какаяразніца" – у всіх одна перспектива. В цьому впевнені українські військові

"Донесіть чоловікам в Бердянську: в них є 3-4 місяці, щоб виїхати і не воювати проти України", - військовий ЗСУ
Поки що з ТОТ проти України воюють лише "добровольці"-зрадники. Але після перевиборів диктатора все може швидко змінитися. Колаж: "5-ий канал"

Результати "виборів" не залежали від бердянців. Але кремль своїми 93% дав чіткий сигнал, що це начебто люди в окупації найбільше зацікавлені у війні. Їм і потрібно буде відстоювати "новые територии". На цьому "Бердянськ 24" вже акцентував увагу підписників у матеріалі "Голос, якого немає. Чим обернуться псевдовибори для жителів окупованого Бердянська".

Минулого четверга набирає військовий.

Я слухав ваш подкаст. Більше жодних "виборів", росіянам вже немає навіть формальних причин загравати з бердянцями.
Зараз в окупації все закрутиться дуже швидко. Ніяких там добровольців. Погонять всіх. І хто за росію, і хто за Україну. Всіх. Треба максимально попередити чоловіків в Бердянську. У них лишається небагато часу. Хто може – має виїхати, - зауважив чоловік.

Наш підписник з числа військових також зауважив, що в цьому плані бажає відчувати більше активності від влади, політиків, чиновників.

Це ж очевидно, що путіну не потрібні неслухняні українці в Бердянську. На цих територіях йому потрібні покірні росіяни, буряти, чуваші, дагестанці. Це повинна доносити наша влада. Не розумію цієї інертності, мовчання. Розповідайте ви, - зауважив співрозмовник.

Раніше "Бердянськ 24" публікував гайд по актуальним варіантам в`їзду та виїзду з окупованої території.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок