росіяни дізнались, скільки місцевих їх підтримує в окупації на півдні України

По матеріалам ЛІГА.Новини
07.10.2023 · 10:59 · переглядів - 552

російські незаконні адміністрації провели дослідження на тимчасово окупованому півдні України, за яким проросійські настрої мають близько 5% місцевих мешканців, а проукраїнські – 50%. Про це повідомляє Центр національного спротиву, створений Силами спецоперацій

росіяни дізнались, скільки місцевих їх підтримує в окупації на півдні України
Російські окупанти у Херсонській області (Фото: EPA)

У межах дослідження загарбники виявили, що рівень підтримки незаконних адміністрацій та російських окупаційних військ залишається на низькому рівні вже впродовж останніх чотирьох місяців, зазначає ЦНС.

За даними загарбників, відверто проросійські настрої мають близько 5% жителів тимчасово окупованого півдня України, проукраїнську позицію мають близько 50%, а 45% мешканців мають сумніви та зайняли вичікувальну позицію, пише відомство.

"За оцінками українського підпілля, дані результати наголошують на тому, що загроза для російських окупаційних адміністрацій та російських окупаційних військ стрімко росте, а спроби окупантів заручитись підтримкою місцевого населення не мали жодних успіхів", – пише Центр спротиву.

У відомстві порадили місцевим колаборантам відмовитися від співпраці з окупаційним режимом та не наражати себе на притягнення до кримінальної відповідальності за законами України.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок