В п'ятницю у Бердянську з робочим візитом побував Олександр Старух

По матеріалам пресс-службы исполкома
22.11.2021 · 12:19 · переглядів - 4198

Голова ЗОДА Олександр Старух у рамках робочого візиту у Бердянськ зустрівся з Олександром Свідло та депутами облради від нашого міста

В п'ятницю у Бердянську з робочим візитом побував Олександр Старух

Минулої п’ятниці голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух у рамках робочого візиту відвідав Бердянськ та провів зустріч з керівництвом міста та району. У ній взяли участь в.о. міського голови Олександр Свідло, заступник міського голови Олена Божкова, депутати Запорізької обласної ради від Бердянська Євген Георгієв, Олексій Холод, Сергій Ткаченко, Оксана Невзорова, Сергій Путря та депутати ЗОР від району, голова Бердянської райдержадміністрації Олексій Бакай.

Під час наради були обговорені нагальні соціально-економічні проблеми міста — проведення опалювального сезону, реконструкція школи №7, розроблення проєкту та будівництво кисневої станції, об’єкти Великого будівництва на наступний рік, питання сфери освіти та медицини, встановлення дитячих майданчиків за програмою Президента, будівництво урбан-парку та багато іншого.

Обласна, міська та районна влади домовилися оперативно та спільним зусиллями реагувати та вирішувати усі проблемні питання.

- Добре, що було бурхливе обговорення, - відзначив голова ЗОДА Олександр Старух. - Ми обговорили частково ті проблеми, які є. Я думаю їх набагато більше. Якщо буде налагоджена комунікація, все буде функціонувати як має бути, то будемо своєчасно ці проблеми виявляти і розв’язувати, шукати спільні шляхи вирішення.

В.о. міського голови Олександр Свідло відповів, що міська влада та депутатський корпус налаштовані спільно працювати і тільки на благо мешканців нашої громади.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок