Що подивитися цікавого у Львові

Що подивитися цікавого у Львові Львів – це місто, для ознайомлення з котрим потрібно декілька днів.

Проте, за один тільки день можна побачити багато чого. Якщо Ви бажаєте погуляти по Львову, побачити його красу і історичні пам’ятки, радимо Вам відправитися на Площу Ринок, яка розташована в центрі міста. Якщо Ви приїхали до міста на потязі, з вокзалу до цієї площі можна доїхати на трамваї 1,6, 9 чи на 66-й маршрутці. Також можна дістатися туди і пішки, насолоджуючись чудовими львівськими вулицями.

Площа Рынок

Приїхавши на Площу Ринок можна відвідати Львівську ратушу, де розташована міська рада.

Вхід сюди вільний. Піднімаємося і платимо за вхід. Це оглядовий майданчик. Потім доведеться пройтися по дерев’яних сходах і ви опинитеся на самому даху ратуші, звідки відкривається казкова панорама.

Перебуваючи на даху ратуші, можна візуально визначити розташування об’єктів (костьолів, церков, соборів, театру), які запропоновані всім туристам для відвідування, а також оцінити їх красу і велич. 

Спустившись з ратуші на Площу Ринок, можна прогулятися по периметру з картою-путівником.

На карті на кожну Кам'яницю (будинок по периметру площі) є детальний опис (час забудови, реставрації, постояльців). Якщо Ви бажаєте ще детальніше ознайомитись з Кам’яницями, можна взяти екскурсії Львів.

Якщо Ви зголодніли, прекрасним місцем для обіду стане легендарний тематичний ресторан під назвою «Криївка». Розташований цей ресторан навпроти ратуші, тільки там немає назви і вивісок. Щоб потрапити всередину ресторану необхідно сказати пароль: «Слава Україні».

Біля «Криївки» знаходиться кафе-музей, який присвячений напою каві.

Тут можна не тільки випити кави, але й відвідати шахту, де видобувається ця сама кава. У центрі Львова можна знайти багато магазинів з сувенірами.

Відвідавши хоча б ці об’єкти, у вас складеться позитивно враження про прекрасне місто Львів.



На початок