Новий Рік в Карпатах (Україна - Буковель).

Новий Рік в Карпатах (Україна - Буковель).

КарпатыУкраїна одна з найбільш привабливих з точки зору бюджетного туризму країн в Європі, вона володіє величезною масою як літніх - морських курортів, так і зимових розважальних, з лижними спусками і оздоровчими санаторіями. У теплий період вона пропонує своїм відвідувачам безкраї пляжі Кримських долин, блакитні береги Одеських заток і неймовірні розваги музичного фестивалю «Казантип», щорічно збирає тисячі відвідувачів з усього світу.

Взимку ж Україна рада прийняти всіх своїх гостей, які не бажають далеко їхати на відпочинок і витрачати непомірні суми грошей на проведення вихідних в горах або катання на лижах в далеких європейських країнах.

Одним з її найпопулярніших гірськолижних курортів вважається курорт Буковель, який володіє не тільки величезною кількістю різноманітних спусків, але і приємно дивує якістю обслуговування і комфортом проживання. Він знаходиться всього в 100 кілометрах від Івано-Франківська і розташовує десятками затишних готелів, зручними підйомниками, безліччю ресторанів і зимових лазень з саунами і басейнами.

Місто лежить біля самого підніжжя карпатських гір і тому має всі необхідні атрибути для лижного катання і гірських прогулянок. У Буковелі є маса крамничок, де можна орендувати лижі будь-якого розміру, сноуборди різного рівня складності і снігоходи для активного виду відпочинку чи спорту.

Поблизу міста розташовані невеликі поселення, в яких також є маса невеликих готелів, готелі в буковелі пропонують проживання за більш низьку ціну, ніж в самому епіцентрі курортного містечка, а також відомий центр сноубордингу «Драгобрат», розташований в декількох годинах їзди, в селищі Ясіня.

Зимовий відпочинок у Буковелі обійдеться туристам до 100 $ / ніч, за двомісний номер, однак в цю суму не буде включена оренда лиж, або іншого спорядження, а також вартість поїздки на підйомниках. А сама ціна послуг може збільшуватися в період новорічних і різдвяних свят.



На початок