Буковель

Буковель З кожним роком відпочинок у Буковелі стає все більш популярним

буковельВ Буковель приїжджає щороку все більше туристів, також це найпопулярніший гірсько-лижний курорт України, і популярний він не тільки у туристів з країн СНД, але і у туристів з усього світу.

Гірничо-лижний курорт Буковель названий на честь однойменної гори, це прекрасне місце з мальовничими краєвидами. Курорт Буковель дуже швидко розвивається, близько 10 років тому, коли він тільки будувався, про нього мало хто знав, а через п'ять років після будівлі в Буковелі відпочило близько 180 тисяч туристів, і з кожним роком ця цифра зростає. Зараз гірсько-лижний курорт популярний не тільки тим, що в ньому можна відмінно відпочити, але й ще підлікуватися.

Багато туристів їдуть в Буковель щоб підлікувати здоров'я в бальнеологічному центрі, найпопулярнішому в Україні, і напевно у всьому СНД, завдяки наявності мінеральних джерел. Також в Буковелі є спа-курорт, який також приваблює безліч туристів. Але для того щоб відпочити в Буковелі, в прекрасному мальовничому місці в Карпатах, вам потрібно буде заздалегідь забронювати номер в готелі в Буковелі, або в готелі, тому що дуже часто бракує вільних номерів, особливо в святкові дні, коли курорт дуже популярний.

Також в Буковелі будуються приватні будинки, вілли, які також можна зняти на кілька днів, і навіть тижнів, але для цього також потрібно заздалегідь подзвонити, та забронювати.



На початок