Які міста в Україні є найпривабливішими для інвестицій у нерухомість?

Не в кожному українському місті інвестиції у нерухомість можуть бути вигідними. Експерти назвали населені пункти, де купівля житла сьогодні принесе непоганий дохід завтра.

Які міста в Україні є найпривабливішими для інвестицій у нерухомість?

З кожним роком довіра громадян до банківських депозитів падає, а інтерес до інвестицій в житло, навпаки, зростає. Попит на квартири в Україні є досить стабільним, і у майбутньому такі інвестиції можуть принести непогані дивіденди. Однак не усі міста варті уваги, якщо ви плануєте купити квартиру з перспективою отримання доходів. На які населені пункти варто звернути увагу?

Популярний Львів

Західна Україна вже давно викликає інтерес як наших громадян, так і закордонних інвесторів, тому не дуже дивно, що нові квартири користуються тут великим попитом. Особливе місце серед усіх населених пунктів західних областей займає Львів. Одне з найкрасивіших українських міст з багатою історією, чарівною архітектурою та надзвичайною атмосферою – житло тут буде завжди в ціні. Вже придивляєтесь до місцевої нерухомості? На сайті ЛУН.ua ви можете знайти багато пропозицій з продажу елітних квартир від забудовників у Львові та інших містах. Є в каталозі за посиланням також більш доступна за вартістю нерухомість – класу економ, комфорт чи бізнес.

Шукаючи об’єкт для інвестицій у Львові, вибирайте центральні райони, враховуйте близькість до визначних пам’яток, зручність транспортного сполучення та рівень розвитку місцевої інфраструктури.

Традиційна столиця

Незалежно від економічної ситуації в країні, житло в столиці завжди користується попитом. Якщо ви плануєте купити нерухомість і здавати її в оренду, вибирайте спальні райони і недорогі однокімнатні квартири. На таке житло швидко знайдуться орендарі, що дозволить отримувати дохід щомісяця.

Тим, хто у майбутньому планує продати столичну квартиру, варто звернути увагу на центральні райони Києва. З кожним роком апартаменти тут стають дорожчими, втім бажаючих жити в центрі столиці є чимало.

Морська Одеса

Квартира на березі моря – ще один чудовий варіант для інвестицій в Україні. Щороку Одеса приймає тисячі відпочивальників, які все частіше вибирають не проживання на базі, а подобову оренду житла. Дохід з однієї квартири за сезон може бути досить великим, але доведеться витрачати чимало часу на рекламу, заселення гостей та підтримання порядку. Інший варіант – довгострокова оренда, яка в Одесі користується попитом. У цьому випадку не обов’язково купувати житло на березі моря, однак близькість пляжів є суттєвою перевагою. Продаж квартири в Одесі через деякий час також може принести непоганий дохід, головне – дочекатись найвигіднішої ціни і максимального попиту на ринку.



На початок