Що таке лазертаг і де пограти?

Лазертаг - це лазерні бої, які відбуваються в реальному часі і просторі

Що таке лазертаг і де пограти?

Ідея гри в тому, щоб вразити супротивника лазерними пострілами з автомата бластера. Якщо датчик противника зреагує на ваш постріл, значить, противник поранений або знищений.

Спочатку променеві імітатори використовувалися в ранніх військових розробках.

Починаючи з 1977 року, їх почали використовувати в комерційних цілях, а останнім часом - як спорт нового покоління, який придбав всі риси екстремального спорту. Відмінна риса гри - від гравців потрібна максимальна витривалість. Надалі, ця гра почала називатися кіберспорт, поняття, яке поєднує в собі фізичні навантаження людини і функціональність комп'ютерного обладнання. Цей термін ще використовують для позначення комп'ютерних ігор.

Варто відзначити, що лазертаг у Львові http://bnbpaintball.com/services/lazertag - це цікаве видовище. У цю гру можна грати як на вулиці, на спортивних майданчиках, так і в закритому приміщенні. Львівський клуб активного відпочинку BNB запрошує всіх, хто бажає провести цікаво свій відпочинок. Повірте, він залишить для вас незабутні враження.

Доволі часто можна почути про лазертаг в американських серіалах, саме звідти і пішла мода на такий дуже цікавий вид відпочинку.

Одним словом, це ігри, які імітують бойові дії. Азартні гравці можуть себе почувати сміливо і ризиковано. Знаючи, що цей бій - все-таки гра.

Гра нагадує собою пейнтбол та страйкбол. У цих іграх переважаючими є командний дух, наявність «зброї», яке і по важкості, і з вигляду нагадує справжню, наявність обмеженої території, контрольованої організаторами. Крім того, гравці можуть вибирати будь-який сценарій гри: чи то погоджуватися на стандартні варіанти, чи придумувати свої, запозичені з комп'ютерних програм.

Основне, що відрізняє лазертаг від інших ігор, це те, що він підходить для людей будь-якого віку, навіть дітей. Перш за все, тому, що тут грають без куль, тому травмування, нехай навіть і не сильне, виключено повністю. Далі, ця гра забезпечує точність попадання і фіксує його. А техніка гри - високу дальність пострілів, при якій будь-який вітер не зможе перешкодити гравцеві бути чітко прицільним. Для цієї гри не потрібна спеціальна форма, грати можна в будь-якому зручному для пересування одязі. Унікальність гри в тому, що будь-який гравець зможе в кінці гри перевірити свої результати.



На початок