Підручники для школи

У процесі засвоєння знань школярами чи не найважливішу роль відіграють підручники

Підручники для школи

Хороший підручник, як за змістом, так і за формою, викликає у школярів бажання вивчати його, сприймати подані матеріали із задоволенням і захопленням. І навпаки недосконала методична система видань призводить до неспроможності і небажання дітей засвоювати новий матеріал. Навчальні посібники мають допомагати учням максимально засвоювати матеріал, необхідний для загальноосвітньої програми. Цього вимагає і програма з літературного читання.

Всім відомо, що навчальний підручник має відповідати рівневі сучасної науки, зміст має бути максимально зрозумілим навіть дітям молодших класів, виклад – систематичним і послідовним. Проста й жива мова викладення матеріалів повинна збуджувати інтерес до знання. І головне, щоб шкільний підручник виконував як освітні, так і виховні завдання.

Важливе значення для сприйняття матеріалів школярами відіграє не лише зміст, а й форма підручника: якість паперу, шрифт, ілюстрації.

Понад 15 років для забезпечення шкільною літературою працює видавництво богдан. Тут створюють нові підручники, словники, довідники, методичні посібники, що відповідають сучасним державним стандартам. Також працюють над виданням художньої літератури для дітей.

Сучасність вимагає нових підходів як до читання, так і до придбання літератури. Наприклад, широким попитом серед молодих читачів користується інтернет-книгарня yakaboo.ua. За дванадцять років на книжковому ринку вона залучила до співпраці понад 600 тисяч постійних читачів. А більше як 200 тисяч видань ліцензованої продукції сформували унікальність галузі онлайн-маркетингу. В значній мірі цьому сприяло й заснування в кінці 2016 року видавництва Yakaboo Publishing. Це значно розвинуло книговидавничу галузь.

Дуже зручно, що для постійних клієнтів запроваджена бонусна система

Накопичивши бонуси можна використовувати бонус на частину товару. Крім того, в даному видавництві можна зовсім безкоштовно користуватися електронними книжками. Для цього треба зареєструватися на інтернет-сайті yakaboo.ua і отримати доступ до електронної книги.

Також вибрану книгу можна замовити на сайті і отримати її безпосередньо до дверей протягом п’яти днів, незалежно від того, в якому місті проживає замовник. Отже, видавництву шкільних підручників та літератури для дитячого та юнацького віку в нашій країні надається виключно важлива увага.



На початок