Як вибрати кухонний куток

Довгий час збиралися зробити ремонт у кухні и нарешті, коли загальними зусиллями всі роботи біли виконані, прийняли рішення купити нові меблі.

Як вибрати кухонний куток

Дуже хотілося, щоб кухня залишалася затишною, тому вирішили вивчити вивчити пропозиції відомої меблевої компанії Lisma", які є одними з накрайщих виробників меблів в Україні. З цією фірмою були знайомі й раніше, купували у Лісма ліжко й диван, тому знаючи наскільки свідомо та відповідально виробник ставиться до якості товарів, зайшли на сайт lisma.com.ua.

Як вибрати накращий кухонний куточок для вашої кухні

Кухня в нас невелика, тому потрібно було вибрати компактний варіант, який дозволить зручно почувати себе близьким під час вечері та не буде займати великий простір кімнати. В каталозі кухонних куточків від компанії Лісма ми одразу ж звернули увагу на те, що:

  1. Кожен кухонний куток відрізняться унікальним стилем та оригінальністю. Крім того, що вони чудово виглядають, меблі функціональні та попри свою компактність практичні, оскільки мають місткі ящики для збереження різноманітного кухонного приладдя.
  2. Оббивка міцна та практична, крім того вона дуже зручна у догляді.
  3. Під час виробництва меблів використовується пінополіуретан, який відрізняється від інших наповнювачів тим, що має великий строк служби, не просідає та добре зберігає свою форму.
  4. Каркас меблів виконаний з деревини, а це не тільки міцний матеріал, а й екологічно чистий. Для того щоб він був стійкий для перепадів температур та води, деревину обробляють спеціальними засобами. Каркас виробляється на фабриці Лісма з найкращих порід дерева, що гарантує його якість.
  5. Ціні помірні, повністю відповідають заявленій якості товару. Оскільки Лісма є виробником, а не посередником, його клієнти мають змогу зекономити на купівлі меблів.

Вивчивши весь асортимент меблів ми з чоловіком вирішили зупинити свій вибір на кухонному кутку «Мішель». Ми одразу же подзвонили менеджеру та замовили меблі. Коли замовлений товар привезли, ми зрозуміли, що не помилися з вибором. Кухонний куточок виглядає так само як і на фотографії на сайті. Мішель – дуже вишукана модель кухонного куточку, вона ідеально вписалася в інтер’єр нашої кухні і зробила її довершеною. Виробник зробив все можливе для того, щоб збільшити строк її служби, міцність ніжкам дивану додає металева конструкція, яка водночас і прикрашає її. Також хотілося відзначити наскільки уважно менеджери Лісма відносяться до кожного свого клієнта, ніяких затримок у доставці, все вчасно та оперативно, менеджери – компетентні у своїй справі та надають повну консультацію з будь-яких питань. Обов’язково будемо замовляти меблі у Лісма і надалі!



На початок