Не ляльками єдиними. Які іграшки вибрати для дівчаток?

Шукаючи подарунок для дівчинки, багато людей часто обирають ляльку. Саме її більшість вважає ідеальною іграшкою для маленьких принцес.

Не ляльками єдиними. Які іграшки вибрати для дівчаток?

Так, звісно, це чудовий варіант, але зовсім не єдиний. Іграшковий світ сьогодні настільки багатий, що ви можете знайти чимало інших цікавих подарунків, що сподобаються дівчаткам. Які саме? Розкажемо далі.

Що цікавого в сучасному світі ляльок?

Спершу розповімо саме про ці іграшки, Львів з його великою кількістю магазинів готовий запропонувати вам чималий вибір ляльок. Особливо популярним сьогодні є багатофункціональний карапуз «Baby born», якого можна годувати, давати пити, садити на горщик, міняти підгузки, вкладати спати. Цікаво, що для цього іграшкового малюка можна купити чимало додаткових аксесуарів: змінний одяг, ліжечко, підгузки. Не втрачають популярності й ляльки, що стануть дорослими подружками для дівчаток: Barbie та Steffi. Для останньої, до речі, виробники придумали й створили ще молодшу сестричку Evi, якій на вигляд близько 4-7 років. Кожну з цих іграшок можна купити окремо або й з цікавим набором (наприклад, зі змінним одягом, аксесуарами, інструментами лікаря, святковим тортом чи навіть візочком з малюком). Ще один цікавий варіант – ляльки Enchantimals з їхніми улюбленими тваринками. Завдяки візерунку на лиці та окремим деталям вони чимось схожі на своїх улюбленців. Загалом асортимент ляльок дуже великий і постійно збільшується, тому й не дивно, що часто це – найпоширеніша іграшка для маленьких панянок.

Набори «Play doh», кінетичний пісок… Усе для творчості та розвитку

Мабуть, кожні батьки піклуються про те, аби в дитини було все необхідне для творчого розвитку. Тому сьогодні такими популярними є всякі набори для творчості, а особливо пластилін Play doh з формочками та аксесуарами. Він якісно відрізняється від звичайного пластиліну, має приємний запах, не липне до меблів та одягу, є цілком безпечним. Ви можете знайти чимало наборів цього пластиліну, які сподобаються дівчаткам. Маленьким господинькам буде цікаво робити макарони, пекти тістечка чи готувати піцу з нього. Також дівчатка оцінять і кінетичний пісок, який не липне до рук, добре тримає форму. Як правило, виробники вказують, що ця розвага підходить для діток від 3 років, але якщо гратись разом з дитиною, а не залишати її на самоті, то можна вже й від півтора року. Головне – обрати дійсно якісний та безпечний пісок.

Майже всі дітки у віці 1,5 – 4 роки люблять малювати. Тому можна придбати для дівчаток пальчикові фарби, набори олівців, фломастерів, розмальовок. Цікавими є й водяні розмальовки для зовсім маленьких карапузів. І взагалі, якщо ввести в пошук «купити дитячі іграшки львів», то ви побачите чимало захопливих пропозицій, серед яких є й усе для творчої малечі.

Маленькі кухарі та лікарі. Іграшки для соціалізації та здобуття побутових навичок

Дітки завжди беруть приклад з дорослих, їм подобається наслідувати своїх батьків. Тому вони з великим задоволенням грають на іграшковій кухні, ріжуть іграшковим ножиком дерев’яні чи пластикові фрукти та овочі, готують їжу в дитячому посуді, прасують одяг для ляльки іграшковою праскою, прибирають вдома дитячим порохотягом. Тому у вас завжди є альтернатива лялькам – варіантів корисних подарунків для дівчинки дуже багато. Окрім вище переліченого, ще є маленькі ваги, мікрохвильовки, касові апарати, набори лікаря, які сподобаються чи не кожній дівчинці.

Ми перелічили лише кілька ідей, проте їх значно більше. Тим паче, конструктори, пазли й навіть машинки не є суто хлопчачими забавками. Часто дівчаткам теж подобаються такі іграшки й в цьому немає нічого поганого, а навпаки – хіба корить. Адже граючись з машинкою, дівчинка пізнає певні закони фізики, отримує нові знання та досвід. Тому не бійтесь експериментувати й не обмежуйте іграшковий світ дівчаток лише ляльками.



На початок