Як стати дизайнером одягу?

Професія дизайнера одягу була необхідною у всі часи. При тому мода завжди змінювалася так швидко, що за нею важко було встигнути.

Як стати дизайнером одягу?

На початку 18 століття філософ Шарль Луі Монтескьє писав: «Якщо жінка виїде на півроку з Парижа в село, то вона повернеться звідти настільки відсталою від моди, наче б вона прожила там тридцять років»

І до сьогодні мода розповсюджується дуже швидко, новинки з’являються кожного сезону. Тому дизайнери одягу постійно вдосконалюють свою майстерність.

З цією метою 12 квітня стартувала програма навчання в EDS, яка передбачає базову підготовку фахівців в сфері дизайну одягу. Набуті знання та навички європейського рівня можна буде сміливо застосовувати для виготовлення одягу, який матиме великий попит на українському ринку.

Ця програма стосується тих, хто бажає створювати авторські колекції одягу, відходить від застарілих методик і мріє інтегрувати в міжнародний модний контекст.

Методика навчання включає в себе три блоки.

  • теоретичний (історія моди, маркетинг, комунікації);
  • креативний (композиція одягу, пошук ідей, створення ескізів);
  • практичний (матеріали, конструювання, моделювання, створення колекцій).

В процесі навчання ви створюватиме власні колекції одягу. Систематично творчо реалізовуючись, інтегруватимете в дизайн-середовище, постійно спілкуючись з професіоналами. Поряд з одержаними  теоретичними і практичними знаннями, ви діставатиметеся, як вибирати бізнес-модель для своєї справи, як просувати свій бренд. Крім того, навчання за цією програмою дає можливість створити особистий бренд, а також бізнес у сфері дизайну.

Слід зазначити, що дана програма навчання побудована на досвіді успішних світових дизайнерів.

Звернувшись до цього сайту eds.ua, ви зможете познайомитися з професійними програмами,  які пропонує Європейська Школа Дизайну; з програмами дизайн-розвитку, що передбачають лекції, майстер-класи, семінари, круглі столи, дизайн тури, що значно підвищить рівень вашої компетенції.

Школа EDS значно сприяє заповнення пробілу в якісному навчанні дизайну, що створився в нашій країні.

І тому всі заняття побудовані повністю на досвіді та практичній інформації успішних дизайнерів світового рівня. Кому ж варто пройти даний курс?  Перш за все тим, хто має художнє бачення, для кого дизайн це  творчість. І тому цей талан варто розвивати. А також усвідомлювати, що професія дизайнера – це повсякденна креативна робота, яку слід ретельно виконувати, аби довести її до логічного завершення.



На початок