Особливості страв без м’яса від компанії ЇDLO

Забезпечити збалансоване харчування в повній мірі здатні страви без м’яса від компанії ЇDLO. В них вдосталь вітамінів, мікроелементів, білків та інших поживних речовин, необхідних для повноцінного функціонування організму

Особливості страв без м’яса від компанії ЇDLO

Споживати м'ясо чи ні – особиста справа кожного. Але з кожним днем стає все більше прибічників харчування виключно рослинною їжею. Для такої категорії споживачів компанія ЇDLO пропонує чудовий асортимент страв без м’яса. Вони допоможуть позбутися зайвих кілограмів, відчути прилив енергії, зменшити ризик кардіологічних захворювань. А в поїздці чи в туристичному поході вони дозволять прохарчуватися без шкоди для здоров’я та додадуть сил, необхідних для подолання фізичних навантажень.

Збалансоване харчування – основна умова здоров’я людини. Забезпечити його в повній мірі здатні страви без м’яса від компанії ЇDLO. В них вдосталь вітамінів, мікроелементів, білків та інших поживних речовин, необхідних для повноцінного функціонування організму. А ще ці страви подарують елементарну насолоду від споживання смачної, майстерно приготованої їжі, на яку вам потрібно буде потратити всього кілька хвилин, щоб закип’ятити води та залити вміст пакунка їжею.

Склад страв без м’яса від ТМ ЇDLO

Основна перевага страв без м’яса полягає в тому, що в них надзвичайно гармонійно поєднані найбільш легкі для травлення компоненти. Це пропарені горохові, рисові, гречані пластівці й локшина. Вони приправлені різноманітними смаколиками, починаючи з шампіньйонів та морської капусти й закінчуючи сушеною цибулею, морквою, томатами, сухим молоком, вершками, часником, кропом, базиліком, кунжутом, куркумою, лавровим листом та іншими спеціями. Справжніми улюбленцями туристів і просто – поціновувачів смаколиків від ТМ ЇDLO на сьогодні вважаються:

  • Пюре горохове з кунжутом;
  • Різотто з грибами;
  • Локшина з грибами;
  • Каша гречана з морською капустою.

Корисні властивості страв без м’яса

Рекордсменом за вмістом мікроелементів вважається гречана каша від бренду ЇDLO. В дуеті з морською капустою вона стає просто суцільним втіленням корисності. За смаковими якостями першість тримає різотто з шампіньйонами. Страва набуває неймовірного аромату, який тільки підсилюється овочами. Такий вегетаріанський наїдок не поступиться жодному м’ясному аналогу. Подрібнені круп’яні пластівці легко й надовго втамовують голод, а сушені водорості й кунжут надають звичайній каші унікальних якостей кулінарного шедевра. І високо в горах, і на робочому місці в офісі, та й просто вдома таке різотто просто вразить вишуканим смаком і потужною енергетикою. Крім того страви без м’яса сприяють:

  • Зниженню в організмі запалення і рівня холестерину;
  • Підтриманню здорової мікрофлори в кишківнику;
  • Налагодженню роботи залоз внутрішньої секреції;
  • Зниженню ризику розвитку цукрового діабету 2 типу;
  • Підтриманню правильної кількості й типу білка в раціоні.

Як споживати страви без м’яса від ЇDLO

Фахівці компанії ЇDLO зуміли продумати все так, щоб їх страви не потребували багато часу на доведення до готовості. Адже в пішій чи автомобільній подорожі не завжди є час на тривале вистоювання біля плити. Продукцію бренду можна приготувати скрізь, де є гаряча вода, за лічені хвилини. Тому багато хто прагне купити страви без м’яса від ЇDLO на https://iidlo.com/bez-myasa/, щоб споживати їх у відрядженні чи на пікніку, в поході чи в поїздці, чи навіть просто вдома, не бажаючи марнувати дорогоцінний час на готування. Достатньо залити вміст пакетика з їжею, закрити замок та дати запаритися протягом 10 хвилин. Коли ви відкриєте застібку, то не втримаєтесь під дією стійкого апетитного аромату каші з овочами й грибами і відразу візьметесь до їжі. До речі, смак страви розкривається з кожною ложкою і стає все більш приємним і насиченим.



На початок