Кутові шафи купе - вирішення проблеми недостатнього простору

Останнім часом великим попитом для обладнання кімнат користуються шафи-купе

Кутові шафи купе - вирішення проблеми недостатнього простору

Вони дуже зручні і підходять як до спальні, чи вітальні, так і до кухні та прихожої кімнати. Згідно конструкції такі шафи бувають вбудованими і корпусними. Звичайно, вбудовані займають менше простору в кімнаті і тому зручніші у використанні. Щоб познайомитися з тим, які ж бувають шафи-купе, доречно зайти на сайт matroluxe.com.

Кутові шафи купе для економії простору

Щоб вирішити проблему недостатнього простору, краще всього зупиняти свій вибір на кутових шафах купе. Вони бувають досить різноманітними за дизайном. Це й шафа купе - кутове дзеркало з малюнком піскоструй, і кутова шафа з фотодруком на фасаді. Може просто бути кутова, виготовлена з ДСП/ДСП. Або ж кутова ДСП/дзеркало, або ж дзеркало/дзеркало.Також кутова дзеркало/дзеркало з малюнком піскоструй.

Вибрати кутові шафи купе можна на сайті компанії MatroLuxe. Ви познайомитеся з десятком дизайнів, серед яких зможете легко вибрати потрібний варіант. І що позитивно, так це те, що колір і малюнок може вибирати сам замовник.

Виготовленням шаф купе займається компанія MatroLuxe. Це – мультибрендова компанія з іноземними інвестиціями. У виробництві використовують новітні європейські технології. Компанія має власний автопарк та добре організовану логістику. А отже, вироби можуть спокійно доставлятися в будь-яку точку України. Вважаючи на те, що виробники компанії оперативно реагують на новітні тенденції світового меблевого ринку, постійно поновлюючи спектр своєї продукції, шафи купе  торгової марки MatroLuxe мають велику популярність далеко за межами України, а також в 16 країнах світу.

Зайшовши на сайт matroluxe.com, можна детальніше познайомитися з процесом виробництва, з повним каталогом продукції, з новинками, з партнерами, що співпрацюють з даною компанією.

Слід зазначити, що продукція даної компанії – це вишуканий стиль і втілення власних технологій

Тобто у світі немає аналогів даних виробів. І тому українські шафи купе користуються попитом в Італії, Ізраїлі, Німеччині, Литві, Казахстані та інших країнах.

Дякуючи своїй креативності, працівники компанії швидко пристосовуються до змін на меблевому ринку світу. Завдяки досить серйозному підходу до роботи, всі меблі компанії мають сертифікат якості міжнародного рівня ISO 9001:2008.



На початок