Літо 2019: 9 наймодніших суконь цього сезону

Цього літа в моді жіночність, а унісекс тимчасово відходить на другий план. Найжіночніший атрибут гардеробу - сукня.

Про модні фасони, кольори та принти цього сезону розкажуть експерти бренду Gepur. Стильні та актуальні моделі для літнього сезону обирайте тут https://ua.gepur.com/catalog/platya

Плісировка

Це привіт з минулого століття. Жіночне плаття міді з рукавом 2/4 і безліч вертикальних випрасуваних складок на його спідниці – ідеальний варіант для спекотного буденного дня. Обирайте однотонні моделі в пастельних відтінках або з дрібним квітковим принтом. Така сукня – основа жіночного і витонченого образу.

Total white

Білий колір підкреслює засмагу, відбиває сонячні промені і безумовно привертає увагу, особливо, якщо він переважає в образі. Обирайте варіанти з креп-шифону або шовку в вільних, приталених фасонах і поєднуйте їх з аксесуарами того ж кольору.

Сукні в спортивному стилі

Нога в ногу з жіночними трендами йде і спортивний шик. В одязі такого плану ви будете виглядати не менш привабливо. Обирайте сукні-майки, моделі прямого крою з "спортивним" декором і кроєм: смужками по боках, в довжині міні, з сіткою, куліскою та шнурком.

Летние платья 2019

Більше оборок

Це один з найрізноманітніших і вигідних способів декору. Оборки в області грудей візуально роблять їх більше, вони взагалі "збільшують" все, на чому розташовані. Візьміть цей fashion-трюк на озброєння. До того ж, сукні з таким декором завжди виглядають витончено та жіночно.

Стильний горошок

Це вже скоріше must-have, ніж тренд, але в цьому році горошку особливо багато. Дрібний або великий, упорядкований або хаотичний, в класичному чорно-білому виконанні або в самих непередбачуваних колірних рішеннях. Обов'язково цього літа додайте в свій гардероб сукню в горошок.

Лаконічні фасони

Все геніальне – просте. Як це стильне і лаконічне помаранчеве плаття-міні. Легкий трикотаж, простий крій, мінімум тканини і нічого зайвого. Проте, це вбрання виглядає стильно і сексуально.

летние платья 2019

Квіткові принти

Коханим дівчатам дарують квіти і ви зробіть собі такий же подарунок. Сукня з квітковим принтом створює легкий ніжний настрій. Обирайте “квіткові” сукні в ніжних пастельних відтінках і в фасонах, що підкреслюють жіночні вигини фігури. У прохолодний день надягайте вбрання з квітковим принтом в парі з джинсовою курткою з "вареного" деніму. Такі поєднання в 2019 році особливо популярні.

Хвилясті максі

Шифон або шовк – головні літні тканини. Ідеальна довга сукня на літо 2019 - з легкої тканини, приталена, і з оборками. Повсякденна альтернатива – мінімалістичний варіант сарафану. Носіть такі сукні з туфлями на шпильках ввечері і з трендовими масивними сандалями вдень.

Сітка або плетіння

Обирайте сукні з тканин, що нагадують рибальську сітку, соти або ручне макраме. Це ще один тренд цього літа, який можна носити в особливих випадках або кожен день. Яким буде ваш лук, святковим або буденним, залежить від характеру самої сукні та аксесуарів в образі.

летние платья 2019

Нехай ваше літо буде барвистим, наповненим яскравими враженнями, а відпочинок буде приємним. Бажаємо продуктивного шопінгу. З любов'ю, Gepur!



На початок