Консьєрж сервіс від Mastercard

Mastercard Concierge — це послуга персонального асистенту, якому можна доручити більшість повсякденних справ. Компанія пропонує широкий перелік можливостей, багато з яких виходять поза межі звичайних банківських послуг.

Консьєрж сервіс від Mastercard

Давайте розберемо, хто може скористатися консьєрж сервісом і які саме переваги надає Мастеркард.

Що пропонує консьєрж сервіс

Скористатися сервісом можуть усі держателі карток преміум класу, але перелік послуг відрізняється залежно від типу самої картки. Умовно пропозиції поділяються на три категорії:

  • Довідка. Сюди можна віднести інформацію про адреси та номери телефонів різноманітних магазинів, лікувальних закладів, вистав та інших культурних заходів. Також клієнти можуть отримати допомогу у виборі ресторану, пошуку товарів, замовленні таксі.
  • Вказівки. Надають можливість пошуку спеціальних послуг, наприклад особистого секретаря або адресної доставки (квітів, їжі). Консультант Mastercard допоможе викликати спеціаліста із налагодження сантехніки або няню для дитини. Крім того, персональний асистент потурбується про квитки до театру, забронює номер у готелі чи білет на літак, здійснить бронювання столику в ресторані.
  • Організація подорожей. До цієї категорії можна віднести оренду авто, житла під час перебування закордоном, пошук втраченого багажу тощо.

Переваги для різних типів карток

Обсяг пропонованої послуги залежить від типу преміальної картки, якою користується клієнт.

  Gold Platinum Elite
Базові пропозиції Довідка. Контактна інформація щодо номерів телефонів та адрес магазинів, салонів, медичних закладів, розкладу руху транспорту. Виклик автівки.Вказівки. Бронювання столика у ресторані, замовлення квитків на заходи, адресна доставка ліків або товарів. Увесь перелік послуг картки Gold. Увесь перелік послуг картки Platinum.
Ексклюзивні послуги Відсутні. Довідки та вказівки: індивідуальна організація відпочинку, підбір робітників для дому, пошук та кувіпля необхідних товарів.
Персональні нагадування: заплановані зустрічі, важливі дати тощо.
Послуги згідно з календарем клієнта: наприклад щотижневий запис на відвідування салону або заняття спортом.
Можливість долучити до послуги +1 людину.
Безкоштовний виклик евакуатора.
Запрошення на відвідування світських заходів та членство у преміальних клубах.
Організація зали для делегацій або інших офіційних подій.

Послуга Mastercard Concierge має офіційний чат-бот у додатку Телеграм. Завдяки йому клієнт може у будь-який час замовити таксі, квиток на літак, забронювати готель чи столик у гарному ресторані. Бот спілкується українською, російською та англійською мовами.

Усі переваги Консьєрж сервісу стають доступні одразу після оформлення преміальної картки.



На початок