Як шукати необхідні ліки за кращою ціною

Дуже часто буває, що треба терміново придбати приписані лікарем ліки, а в аптеці даних препаратів немає в наявності

Як шукати необхідні ліки за кращою ціною

В такому випадку не слід блукати в пошуках по різним аптекам міста, а доцільніше звернутися до інноваційного майданчика"Klikis". Тут вам і знайдуть необхідні ліки, і при необхідності зарезервують, а також організують безкоштовну доставку товару. І що показово, тут ціни зазвичай нижчі, ніж в інших аптеках, оскільки не нараховується додаткова націнка на товар.

Отже, знаходити необхідні ліки за кращою ціною просто життєва необхідність для кожної людини

І тому, відвідавши сервіс інноваційного майданчика"Klikis", ви знайдете різноманітні лікарські засоби. До того ж вся продукція оригінальна. Тут представлені, крім ліків, БАДи, різні вітаміни, медична техніка та різноманітні медичні вироби, гігієнічні та косметичні засоби, товари для мам, що годують малят, та для самих малят.

Для замовлення можна користуватися інтернет зв’язком, а якщо з цим виникатимуть труднощі, то існує безліч нових сервісів, які вводить даний майданчик, активно впроваджуючи нові технології. Для постійного покращення сервісу тут працюють у beta-режимі.

Слід зазначити, що даний медичний інноваційний майданчик співпрацює з тими аптеками, які надають постійну фармацевтичну опіку своїм клієнтам

Разом з провізорами та фармацевтами на фаховому рівні з’ясовують проблему клієнта, стосовно його запиту пропонують оптимальні лікарські засоби без рецептів, надають інформацію про препарати, пропонують за потребою більш дешевші аналоги, якими можна замінити рекомендовані ліки. І що особливо турбує покупців, - тут замовляти ліки абсолютно безпечно. Бо спеціалісти інноваційного майданчика працюють лише з аптеками, які замовляють товари в перевірених виробників. До того ж тут дотримуються правил зберігання ліків. І тому, купуючи ті чи інші ліки, ви можете спокійно попросити показати вам сертифікат товару і це обов’язково буде зроблено. Тобто, якість ліків на "Klikis" гарантована.

Щоб придбати необхідні ліки, слід зробити замовлення, але не в онлайн режимі, оскільки дистанційний продаж медикаментів заборонений Кабінетом Міністрів України. Необхідно бронювати вибрані товари в аптеці і викуповувати їх протягом трьох днів. Оплату можна здійснювати готівкою або банківською карткою.

Акції на зниження цін на ті чи інші препарати визначаються на розгляд аптеки. Як ми вже зазначали вище, ціни на товари на значно нижчі, ніж у самій аптеці.

Отже, користуйтеся такою зручною і необхідною для кожного послугою.



На початок