Кредит готівкою від Банку Кредит Дніпро допоможе здійснити ваші мрії

Банк Кредит Дніпро заслужив репутацію одного з найбільш надійних фінансових інститутів країни. Він пропонує громадянам великий вибір кредитних продуктів з вигідними та прозорими умовами.

Кредит готівкою від Банку Кредит Дніпро допоможе здійснити ваші мрії

Ви вже давно плануєте відправитися на відпочинок всію родиною або виконати вдома сучасний ремонт? Можливо, вам хочеться придбати нову побутову техніку або комфортні меблі? Такі бажання актуальні для багатьох українців. І основною причиною, чому вони досі не реалізовані, є нестача грошей. Накопичувати на свою мрію можна роками. І весь цей час доведеться лише томливо очікувати, коли буде зібрана необхідна сума. Не відкладайте своє життя на «потім» - дійте вже зараз: Банк Кредит Дніпро надає можливість отримати кредит готівкою в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові та інших містах України!

Кредитні програми БКД

Банк Кредит Дніпро заслужив репутацію одного з найбільш надійних фінансових інститутів країни. Він пропонує громадянам великий вибір кредитних продуктів з вигідними та прозорими умовами. Розглянемо позики БКД у розрізі кількох показників:

  • Діапазон доступних сум.
  • Відсоткові ставки.
  • Доступні строки.
  • Умови отримання позик.
  • Способи погашення заборгованості.

Діапазон доступних сум доволі широкий. Мінімальна позика складає 3 000 гривень, а максимальна – 500 000 гривень. Отримати 3-10 тис. грн. можна практично у кожній фінустанові України. Однак для позик понад 75 тис. грн. пред’являються підвищені вимоги до підтвердження доходів. БКД надає можливість отримати неймовірні суми – до 500 000 гривень. Цих грошей буде достатньо як для сімейного відпочинку, так і для косметичного ремонту у всій квартирі.

Відсоткові ставки у Банку Кредит Дніпро близькі до ринкових показників. На відміну від більшості конкурентів, фінінститут вказує реальні ставки за своїми позиками. Мінімальне значення – 62% річних. Такий показник значно вищий, ніж у пропозиціях інших банків. Однак ставки останніх не реальні, а номінальні. Доповнюючись страховими, комісійними витратами, фактично вони сягають 60-70% річних і вище.

Окрім дійсно великих сум БКД пропонує і довгі строки погашення заборгованості. Позику можна оформити на 12, 24, 36, 48, 60 місяців. Завдяки цьому клієнт може підібрати оптимальний строк виплати боргу, виходячи з суми та місячного доходу. Для оформлення кредиту позичальник має надати паспорт громадянина України та ІПН. Для сум від 75 000 гривень додатковою вимогою є наявність довідки про доходи за останнє півріччя.

Виплачувати борг можна різними способами: у касі відділення, через термінали самообслуговування, безготівковими переказами. У разі дострового погашення заборгованості відсутні штрафи та додаткові комісії, що є важливою перевагою. Вам терміново потрібна велика сума грошей? Тоді саме зараз дзвоніть до БКД або оформлюйте заявку онлайн!



На початок