Хочете зекономити на відпочинку – обирайте період "несезону"

Відпочивати в будь-який період року чудово. Та якщо говорити про Стамбул, то туди краще відправлятися в період "несезону".

Звичайно, що Стамбул – це місто неповторного східного колориту зі старовинною архітектурою й віковими традиціями. Серед українців Стамбул популярний ще й недовгим перельотом – якихось три години в повітрі, і ви на місці. Відносно дешеві квитки та відсутність віз роблять це місто ще доступнішим будь-якого періоду року. Та, зважаючи на те, що влітку в Стамбулі доволі спекотно, то більшість туристів і відпочивальників їдуть туди у вересні, коли вечірнє повітря розчинене живильною прохолодою, а вдень – приємним теплом. До того ж осінь та весна – найкращий час для екскурсій. Бо влітку під час сильної спеки складно відвідувати всі визначні пам'ятки міста. Найкраще замовляти квитки в Стамбул від crazyllama. Користуючись послугами цієї компанії, ви зможете заздалегідь замовити собі квитки, а також домовитися про авто в кредит, про бронювання готелю.

Стамбул

Летимо до Іспанії

Сьогодні компанія Crazy Llama займається продажем квитків та додатковими послугами, які пов'язані з авіаперельотами. В майбутньому вони планують розширити свій досвід в туристичній індустрії, щоб надавати людям легкість і задоволення від подорожей. А отже, ви з легкістю зможете придбати квитки на літак Барселона Львів від crazyllama.

Барселона

Незважаючи на те, що відпочинок в Барселоні користується великим попитом протягом всього року, проте, слід зазначити, що влітку тут не досить комфортно. По-перше, вартість перельоту майже в півтора рази вища, ніж весняно-осіннього сезону. По-друге, й проживання в готелях досить дороге. По-третє, скопичуються великі черги на всі екскурсії. І це при тому, що влітку в місті велика задуха і навіть вода в морі не прохолоджує. Тому найкращий момент для поїздок в Барселону – це весна й золота осінь. А найкраще – з 10 вересня до середини жовтня. Якщо ви не боїтесь хмурої погоди, то можна планувати поїздку на жовтень-листопад. На сайті Сrazy llama ви зможете з легкістю придбати квитки до Барселони з будь-якого міста, а також дізнатися про розклад авіарейсів і вартість квитків.

На відпочинок чи роботу до Польщі

Заздалегідь можна дізнатися про наявність квитків та їх вартість і на авіарейс Київ – Варшава. Наприклад, ціна квитка на літак Київ Варшава від crazyllama складає 7209 гривень.

Варшава

Якщо їхати до Варшави на відпочинок, то можна обирати будь-яку пору року, але краще влітку, коли температура повітря помірно тепла, та треба враховувати той фактор, що діапазон температур вдень і вночі відчутно різниться, вночі буває доволі прохолодно. Але ця погода комфортна для відпочинку. Чудово тут і восени, коли все розквітає і в повітрі з'являється бадьора свіжість. Та соковиті фарби можна побачити тільки останнього місяці весни, коли з'являється більше сонячних днів. А що стосується осені та зими, то температура тут швидко знижується, і не досить комфортно знаходитися навіть в готельних номерах. Але хто любить екстрим-відпочинок: лижі, ковзани, санки, - для тих зима – найкраща пора року.

І основне, від'їжджаючи на відпочинок в "несезон", ви, як уже зазначено раніше, значно економите і на вартості перельоту, і на проживанні в готелях чи туристичних комплексах.



На початок