Видача готівки на касі з картою Мастеркард - як це працює

В Європі вже давно працює послуга видача готівки під час оплати карткою тобто «Готівка на касі». Це нововведення впроваджене мережею автозаправочних комплексів, Приватбанком та Mastercard.

Видача готівки на касі з картою Мастеркард - як це працює

Тепер нею користуються клієнти укранських банків та на автозаправках різних країн. Це досить вигідний сервіс, і щоб обрати картку, що підходить саме вам, необхідно звертатися до Мастеркард Україна. Тут же, на цьому сайті, ви довідаєтесь і про те, як же працює ця картка. По-перше, для всіх тримачів преміальних карток діють хороші привілеї. Відомо, що ресторани, готелі, які є партнерами даної програми, всім власникам даних карток надають знижки і особливі пропозиції. А саме, для елітних покупок ресторани надають приємні знижки, а також привілеї до яскравих подорожей. Крім того, Mastercard, зокрема, пропонує ряд цікавинок від українських туристичних фірм у сфері подорожей та торгівлі.

Ви можете подорожувати з комфортом у бізнес-залах другого та третього класу терміналів міжнародних вильотів Mastercard в аеропортах Києва, Львова, Харкова та світових столиць. Тримачі карток можуть здійснювати елітні транзакції, користуватися українською та закордонною пресою, Wi-Fi; кавою та іншими напоями, широкоформатними телевізорами та ін. Треба тільки правильно вводити свій пін-код, слідкувати, щоб картка була активною, не розраховуватися карткою останні 35 днів перед вильотом. Загалом, з умовами користування карткою можна познайомитися на даному сайті. Звичайно, за допомогою цієї картки можете без перешкод перераховувати гроші на картки різних платіжних систем, а також різних банків.

терминал в супермаркете

Вигідно користуватися карткою Мастеркард і в побуті. Наприклад, розраховуватися карткою можна, не відходячи від каси, у будь-якому магазині.

Як працює цей механізм? Перш за все ви обираєте потрібні товари. Потім на касі розраховуєтеся карткою Mastercard ПриватБанку. Якщо хочете зняти готівку, то говорите про це касирові. І одержуєте необхідну вам суму. До речі, мінімальна сума для зняття не обмежена. А максимальна встановлена до 500 гривень на руки. Слід також знати, що кошти можна зняти тільки з дебетових карток Приватбанку – тобто з пенсійної, зарплатної, студентської чи просто картки для виплат. З карток іншого банку кошти зняти не можна. Показово, що комісія при знятті коштів відсутня. Кошти видає касир. Виникає багато запитань щодо того, чи слід для проведення цієї операції купувати якийсь товар? Так, ви повинні щось купити в магазині, а потім здійснювати операції розрахунку за товар і зняття коштів. Якщо якимось чином операція по зняттю коштів не пройде, слід зателефонувати за номером 3700.

Зараз працюють над тим, аби дане нововведення було доступним для більшості клієнтів. Цей проект інноваційний, але він уже активно втілюється в життя. Наприклад, автозаправочні комплекси працюють майже у всіх областях України, всього по країні нараховується понад чотирьохсот заправок, послугами яких користуються понад 150 тисяч клієнтів.

Отже, вже на сьогодні багато власників Мастеркард, причому різних банків, користуються цією послугою у всіх торгових точках країни.



На початок